Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kogoś kto napisze porządny, prawie taki sam plugin na gildie jak u skkfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Męczę się z poszukiwaniem pluginu na gildie i nic, same słabe, niedziałające.

Szukam więc kogoś kto by taki porządny napisał, podobny do tego który jest na hardcorze skkf.

Piszcie propozycje.

Opublikowano

Własnie, z funnyguilds jest wgl fajny, nawet świetny :D Jak go wgrałem to folder się z configiem i innymi rzeczami tworzy, pod komendą /pl tez jest , ale nie działa. Gdybyś pomógł bi go naprawić xD.

w logach błędów nie ma pisze tylko Error enabling FunnyGuild 3.9.9.1 Is it up to date?

Miałem kiedyś też UltimaGuild, świetny plugin, ale nie działa na 1.8.3 ;/

Opublikowano

Nie, ze skryptów nigdy i przenigdy nie będę korzystał.

Opublikowano

Użyj silnika Spigot1649 on ma wsparcie Minecraft 1.7 i 1.8 a funnyguilds działa tam bez błędów.

Jeżeli chcesz to zawsze można pobrać plugin blokujący protokół 1.7 a więc będzie można dołączać tylko na 1.8 jeżeli o to ci chodzi.

afb5dbb30eb37170a30b9e2d23fa8bf1.jpg
Opublikowano

Dobra, wgrałem działa... w połowie. Jak tworze gildie to wywala z serwera i pisze The received string is too long 19<16 a max nazwa gildii to 25 liter

a tak przy okazji, na jakiej wersji spigota działa plugin UltimaGuild?

Opublikowano

edit

Dobra działa i hula funnyguilds, to jest tak z*******e jak klon od gildii skkfa! dzieki!

Problem tkwil w tabliscie, wylaczylem i git!

Opublikowano

To tak

Moim zdaniem uzyj pluginu FunnyGuilds jest on napisany tak jak u skkf by @dzikoysk najlepszy plugin na gildie darmowy

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

FunnyGuilds polecam i wiem że działa bo sam próbowałem na 1.8.+ jedynie co nie działa na 1.8.+ to tablista.

A jak masz już taki problem do FunnyGuilds to weź to RevoGuilds chociaż słyszałem że RevoGuilds nie jest już aktualizowane.

Daj +

Opublikowano

Dobra, wgrałem działa... w połowie. Jak tworze gildie to wywala z serwera i pisze The received string is too long 19<16 a max nazwa gildii to 25 liter

a tak przy okazji, na jakiej wersji spigota działa plugin UltimaGuild?

Po prostu nazwa gildi nie miesci sie na TAB'ie jezeli jest dluzsza nic 16 znakow. Wystarczy zaklasac gildie o krótszej nazwie lub usunac z TAB listy nazwe gildi i tyle

afb5dbb30eb37170a30b9e2d23fa8bf1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...