Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

gapal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Chciałbym wymienić w moim komputerze kartę graficzną obecnie mam GeForce GT440. Jaką inną lepszą polecacie i powiedzcie czy będzie potrzebne dodatkowe chłodzenie :) Karta ma służyć do gier.

Opublikowano

Procesor AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ

płyta główna GIGABYTE GA-770T-D3L

Ram 4GB 1333MHZ DDR3

Zasilacz Nwm i nie chce mi się rozkręcać komputera xD bo później te kable... a mam do nich troche trudny dostęp

Opublikowano

Budżet narazie jest 150 zł, ale ja myślę przyszłościowo (zarobie) i dokupię też RAM. Co do zasilacza wiem to, ale komputer mam w biurku i żeby to zobaczyć musiałbym go wyciągnąć to znaczy odłączyć kable, a do nich mma trudny dostep

Opublikowano

Droższą kartę to ja mam w tym momencie... Ja chcę lepszą kartę cena może być nawet 600 zł ... PO PROSTU MA BYĆ LEPSZA DO GIER 

Opublikowano

Droższą kartę to ja mam w tym momencie... Ja chcę lepszą kartę cena może być nawet 600 zł ... PO PROSTU MA BYĆ LEPSZA DO GIER 

HD 4870 jest lepsza od GT 440. Napisz zasilacz i procesor, bo nic nie wiem jak dopasować.

Opublikowano

HD 4870 jest lepsza od GT 440. Napisz zasilacz i procesor, bo nic nie wiem jak dopasować.

Procesor pisałem, ale przypomnę    AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ   

sprawdziłem zasilacz jest to         Logic atx 12v 2.2 compatible          

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...