Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]ThereeDreams

hubert9004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi czytelniku, zaczynam jak by to była książka, nie ważne. Obecnie tworzymy serwer Survival+Frakcje z minigrami, które wam pewnie urozmaicą grę. Planujemy wystartować blisko 01.04.2015r. Może udam nam się wcześniej, wszystko zostanie załączone później, a na obecną chwilę zostawiam was z ankietą. http://strawpoll.me/3900181

ThreeDreams

Survival+Frakcje z

-MobArena

-HungerGames

-Hide and Seek(BlockHunt)

-TNT Run

Sloty: 1000

Wersja: 1.7.X

Nether: TAK

End: TAK

White List: Obecnie ON

Rekrutacja: ON

Screeny zostaną zaraz podesłane : )

Opublikowano

Rozumiem, że to troll?

Nie  :)

Nie, spokojnie dodałem informacje, a zaraz screeny

To po co wstawiłeś pustą prezentację? Jeszcze te oczojebne kolory i prezentacja robiona chyba w 10 sekund, bo takową w tyle bym zrobił... Już lepiej skorzystaj z generatora jak masz takie robić..

Opublikowano

Najpiękniejsza zapowiedź jaką w życiu widziałem. Kappa
Kiedy masz zamiar uzupełnić tę prezentacje w jakąkolwiek oprawę graficzną? Sam pomysł survivalu z frakcjami jest strasznie oklepany więc osobiście nie zagram.

Opublikowano

@ref  Wszystkie mapy są w budowie więc dlatego nie mam jeszcze screnów , bo co mam pokazać niedokończone mapy ? Prezentacje zostanie zmieniona to było tak na szybko bo trochę roboty mam . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...