Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolega z klasy

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem mam kolegę który uważa się za nie wiem kogo, znam go dobrze jakoś od 1roku jest to mój przyjaciel tylko że wszystko co on mówi to mówię że tak jest co mi nie wysla na fejsie i wgl to go wysłuchałem i wgl tylko on jest taki ze jak ja cos powiem to mówi nie kłam cos mu wysyłam to mówi po co mi to wysyłasz jak mnie to nie interesuje >>i w końcu przetalem byc takim miłym i jak on był taki chamski to ja też zaczałem być i jak mam z nim postępować ? 

Opublikowano

tylko ze jest taki problem bo ja sie z nim troche tak specjalnie przyjaźnie bo ja dojeżdżam do szkoly 45 min i czasami musze po szkole czekac po 1h - 2h na autobus i wtedy u niego w chacie jestem i wgl i jakos czas leci a tak troche mu w dupe wchodzę i mówię to co on chce usłyszeć 

To to nie jest przyjaźń. Z Twojej strony jest to... w sumie wykorzystywanie, "przyjaźń" na pokaz żeby dostać coś w zamian. Takie coś to można sobie o tyłek podetrzeć. My Tobie nie powiemy jak się zachowywać wobec niego, sam musisz do tego dojść i ewentualnie coś poprawić w sobie.

Ale współczuję tamtemu typkowi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...