Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie dochodzi mi email

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pocztę na wp i nie dochodzi mi e-mail dzięki któremu mogę zmienić hasło. Co mogę zrobić aby to jakoś no nie wiem przyśpieszyć? Wysłałem 3 i żaden jeszcze do mnie nie doszedł. Jakieś pomysły? Ważne jest to, że zależy mi na czasie.

Opublikowano

Wp.pl to jedna z gorszych poczt online....pamiętam że na WP.pl również zdarzało mi się, że nie przychodziły e-mail z rejestracji/zmiana hasła itp.

Najlepiej załóż konto na gmail-u, poczta jest obsługiwana przez wszystkie kraje świata. 

Ps. Załóż konto na gmail, i tam gdzie próbujesz zmienić hasło wpisz nowy e-mail.

Problem byłby, gdybyś chciał zmienić hasło bo nie pamiętasz starego...

ps2.

Poszukaj w różnych zakładkach poczty : SPAM itd.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Gram w FF Online i nie mogę zmienić emaila aż nie potwierdzę tego, który nie chce mi dojść na pocztę. I tu jest ten problem

Opublikowano

zanim support odpisze to miną wieki a mi zależy na czasie choćby dlatego, że subskrypcja leci a grać nie mogę.

Opublikowano

nie wiem czemu narzekacie na tą pocztę, mam tam meila od kilkunastu lat, nigdy mnie nie zawiodła.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

zanim support odpisze to miną wieki a mi zależy na czasie choćby dlatego, że subskrypcja leci a grać nie mogę.

Poszukaj w spamie. Chociaż niewiele to pewnie da, bo częściowo to też zależy od samej strony na której chcesz to hasło przywrócić. Oni mogą mieć opóźnienia w wysyłaniu i Twoja poczta może nie mieć z tym nic wspólnego. 

Opublikowano

Wszędzie sprawdziłem, nie ma. Nawet import wiadomości na innego e-maila nie pomógł.

Testowaliśmy z kolegami im dochodzą te wiadomości z resetem a mi nie dochodzi. Czym to może być spowodowane? Jak sprawdzić na wp czarną listę czy coś co może mnie na to nakierować? Dam limit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...