Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Mastery Gift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest jakiś skrypt na większe szczęście przy kupowaniu Tajemniczej skórki? (Mastery Gift)

Nie nie ma, troll ? :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ja jestem tego świadomy, ale zobacz jaka to byłaby oszczędność ;) Kupujesz program za 100zł i dropisz skiny warte 3x lub 4x więcej warte :)

4221381110.png

Opublikowano

Myslisz, ze sobie wymyslisz "ooo napisz ktos program, ktory pomoze mi wygrac w 'tytuł gry' " to to jest mozliwe?  Nie jest wszystko mozliwe do zrobienia a co dopiero cos co jest po stronie serwera. Musialyby byc jakies dziury po stronie sklepu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Napisałem to co myślę, ale wiesz jest dużo osób co się na tym zna a Rito nie ma aż tak mocnych zabezpieczeń jak się wydaje :)

4221381110.png

Opublikowano

Napisałem to co myślę, ale wiesz jest dużo osób co się na tym zna a Rito nie ma aż tak mocnych zabezpieczeń jak się wydaje :)

Pomyśl o czym ty w ogóle gadasz chłopie. Losowanie skinów jest po stronie serwera, to jest tak samo niemożliwe jak cheaty na RP. Jeśli chcesz to zrobić, to śmiało - włam się na ich serwery i pójdź siedzieć na parę lat :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

musiałbyś włamać się do konkretnego servera, bo tego nie ma w plikach gry ziomuś za to można już dostać cos w nawiasach, chyba że szukasz wrażeń ­

SoFarGone.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...