Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne lagi na serwerach 60+ slotowych.

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, gdy gram na np, dedmeczach lub turniejówkach to mam ok. 80 fps, lecz gdy wejdę na serwer społecznościowy zombie escape na którym gra ok 60 osób na 63 sloty mam spadek fps do 15-20 fps. Wie ktoś czy da się to jakoś zwiększyć te fps ?

Opublikowano

Wszystkie, ustawienia grafiki na low.. Włącz żeby cs korzystał z więcej niż 1 procesora jeżeli masz. I graj na małym oknie.

Nie ma jako takich sposobów. Możliwe, że wchodziłeś na zlagowane servery, albo za duzo ludzi an Twój komputer.

Opublikowano

Mam taki problem, gdy gram na np, dedmeczach lub turniejówkach to mam ok. 80 fps, lecz gdy wejdę na serwer społecznościowy zombie escape na którym gra ok 60 osób na 63 sloty mam spadek fps do 15-20 fps. Wie ktoś czy da się to jakoś zwiększyć te fps ?

Po prostu za duża ilość ludzi, graj na 32 slotowych, tak samo jak w bfie, im większy serwer tym gorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...