Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Nie włącza się :/

Surciol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i kolejny problem... CS:GO po prostu się nie włącza, gdy patrze na menedżer zadań, to cs:go jest uruchomiony, ale na pasku zadań nic nie ma, a ni na ekranie nic się nie pojawia, po czym mija 5 sekund i się wyłącza. Próbowałem odpalić w najmniejszej rozdzielczości, wpisałem do parametrów startowych -windowed (w sensie żeby gra odpaliła się w oknie) i nic. Kiedyś miałem ten sam problem, ale restart steam'a pomógł, teraz ten problem utrzymuje się już 2 dni, i nic nie pomaga :?

Opublikowano

Sposób 1.

Zaktualizuj grę.

Sposób 2.

Wejdź w "Menadżer Zadań", po czym kliknij PPM (Prawy Przycisk Myszy) na Counter-Strike: Global Offensive, -> Przejdź do szczegółów, -> PPM na Counter-Strike: Global Offensive, -> Ustaw kogligację i zaznacz tylko CPU 0, czy tam 1, jak nie ma.

Działa nawet na Windows 8, Windows 8.1!

Pomogłem, zostaw +.

Zbieram na szacunek. < 3

Jeżeli pomogłem Tobie,

zostaw "Lubię To".

Zbieram na szacunek.

Opublikowano

Właściwie to mam taki problem, że nie mam czegoś takiego jak mówiłeś, kiedyś coś kliknąłem przez przypadek w menedżerze, i już taki został, dziwne nie? Jak zrobić reinstall cs'a? Zostanie mi po tym ranga?

post-1354726-0-23613700-1426684122_thumb.png

Opublikowano

Gdy masz CS:GO, na Steam, nie.

Ale gdy masz CS:GO na Steam, to jak odinstalujesz,

to musisz zapłacić od nowa.

//Manadżer: Nie wiem co kliknąłeś... Ale, ja tego naprawić nie potrafię.

Jeżeli pomogłem Tobie,

zostaw "Lubię To".

Zbieram na szacunek.

Opublikowano

Gdy masz CS:GO, na Steam, nie.

Ale gdy masz CS:GO na Steam, to jak odinstalujesz,

to musisz zapłacić od nowa.

//Manadżer: Nie wiem co kliknąłeś... Ale, ja tego naprawić nie potrafię.

Ale bzdety, masakra. Report za wprowadzanie ludzi w błąd.

Właściwie to mam taki problem, że nie mam czegoś takiego jak mówiłeś, kiedyś coś kliknąłem przez przypadek w menedżerze, i już taki został, dziwne nie? Jak zrobić reinstall cs'a? Zostanie mi po tym ranga?

Jak włączysz cs-a daj na prawym w procesach i zwiększ Priorytet.

Opublikowano

Yy, co? Nie wprowadzam ludzi w błąd.

Może coś źle zrozumiałem.

Jestem nowy w CS:GO.

Jeżeli pomogłem Tobie,

zostaw "Lubię To".

Zbieram na szacunek.

Opublikowano

Już w parametrach startowych miałem wpisane -high, priorytet zwiększał się automatycznie ;) Właśnie robie reinstall, zobaczymy co się stanie.

Opublikowano

Przeinstalowałem csa 2 razy, zrobiłem reinstall steam, ustawiłem na -low i -windowed, dalej nic. W procesach cs:go jest na 5 sekund, pokazuje na steam, że gram w csa, 5 sekund mija i się wyłącza.

Opublikowano

Dobra, napisz najpierw kiedy Ci sie zaczęło to dziać? Po uptade czy bez szczególnego przypadku?

Opublikowano

Bez szczególnego przypadku, gdzieś z 2 tygodnie temu tak miałem, ale zrestartowałem steama i już działa, teraz już 3 dzień mija, a ja gram w drużynie i mi 2 turnieje przepadły, 8 razy reinstalowałem csa, 2x steama, już wszystko próbowałem co mi przychodzi do głowy :/

Daje screena jak to wygląda, na steam pisze, że gram, tak samo jest w procesach - cs:go jest odpalony, w aplikacjach natomiast nie ma cs:go, w procesach i na steam gaśnie po 5 sekundach, screen zrobiony w ostatniej chwili.

post-1354726-0-38335400-1426702483_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...