Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany KamerMod

Cetera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, Was też dopadła fala z banami?

Pytam z czystej ciekawości bo wszystko było dobrze a teraz posypało się tego trochę.

Dobrze, że to nie permy xD

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Wczoraj dropilem nagle  widze " ktos zalogowal sie " i juz tak mysle... hakli mnie. Ale sprawdzam i ban.... perm. Dobrze ze na dropka 35 na ktorym byla  tylko zbroja 34 +9 i fms +9   opie*** wszystko na alegroszu i bay bay metinie

u1lc.png
Opublikowano

Ja dostalem do 1.04 za "zewnętrzne programy", jak to nazwali xD

charizard.gif

Opublikowano

Zgadza się system został ulepszony co teraz powoduję, że lista banów się zapełnia :D 

Opublikowano

u mnie tak samo, seria banów na wszystkie konta na którch nawet żadnych funkcji z kamera nie używałem a tylko były właczone przez kamera

Opublikowano

u mnie tak samo, seria banów na wszystkie konta na którch nawet żadnych funkcji z kamera nie używałem a tylko były właczone przez kamera

Do kiedy dostałeś? Bo ja miałem 6 shopów włączonych, dwa wypełnione jednym ulepszaczem i te dwa poszły po banie, tylko nie wiem na ile bo mail zablokowany. Włączone tylko przez kamera, uzywana fukcja to skrypt do zapamiętywania cen.

Opublikowano

Ja tak jak pisalem wczoraj na konta ktore dostaly dzis mam bana do 1.04.2015 a na te z wczoraj do 31.03.2015.

Wystarczy samo zalogowanie przez kamera i leci ban.

charizard.gif

Opublikowano

A ja się zalogowałem i używałem tylko mobbera i przez tydzien jak na razie 0 bana.Dziwi mnie,ze dopiero teraz sie za to zabrali kiedy ludzie koncza gre.A nie na początku Pl'a

/niereg. sygna

Opublikowano

Kamermod zszedł już dawno na psy . Zostało tylko grać uczciwie :)

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

@Pardos16 i dawac zarabiać tym złodziejom ? to ja podziekuję.Takie evnty jak oni robią  i wszystko żeby cos osiagnąć kup w is i peleryny w is zamiast juz dać tym graczom.Porażka ! 1/10 nie polecać

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...