Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod ban za logi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam takie pytanie czy idzie jakos obejsc to zeby nie wykryli ze mam kamera ? używam tylko pelerynek i bana dostalem czy to juz beda wykrywać zawsze ? bo takto bez kamer moda gra nie  ma sęsu 

Opublikowano

Pewnie jak za każdym razem kamer będzie pracował tydz-dwa nad aktualizacja kmrmoda i wypuści znowu w obieg, bo to jest 2-3 takiego typu sytuacja :)

Opublikowano

ostatnio właśnie zaczeli wykrywac logi z exp bota , bo dotychczas tylko za fb banowali  . nie wiem moze kamer coś wymyśli . i tak dziwne ze banują na 2 tygodnie mine tez zbanował na dwa tygodnie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są, logi są. Bany idą nawet jak używasz tylko FB, gdzie odpisujesz na PW, na czacie ogólnym, sam zabijasz i wyrzucasz itemki, co jakiś czas zmieniasz opóźnienia. Ich system jest bardzo przeczulony i banują jak leci. Za samego moda ban nie idzie, dla testu jedno konto stało w miejscu z 10h i nic, ale jak już używasz jakiejkolwiek opcji oprócz szukania boss/metin i  WH - ban do dnia będzie, a zazwyczaj do godzinki.

Edit: I teraz bany już od razu na stałe!

719311143.png

10939678_4_12.png

Opublikowano

Nie lepiej zrobić jakieś randomowe konto i się na nim logować poprzez moda ? Trzeba na prawdę nie myśleć , żeby się logować na główne konto poprzez moda . 

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...