Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Karies.pl

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co ten temat skoro tam żadne wh pod index nie będzie działał tylko pod dll lub od Misiekantos253 sprawdziłem osobiście to które podałeś i z cała stanowczością stwierdzam ze nie działa moim skromnym zdaniem jak już się coś robi po to by zbijać pkt to trzeba to robić dobrze a nie na odpie... się

P.s Algade z pełnym szacunkiem do cb i twojego wh lecz dodanie samego indexu przynajmniej na tym serwerze jak i na Laneris bo to praktycznie te same 2 serwery nic takiego nie będzie działać  ProDamage++ działa 100 % tak samo jak i dmgloader

Opublikowano

­

Nie wiem po co ten temat skoro tam żadne wh pod index nie będzie działał tylko pod dll lub od Misiekantos253 sprawdziłem osobiście to które podałeś i z cała stanowczością stwierdzam ze nie działa moim skromnym zdaniem jak już się coś robi po to by zbijać pkt to trzeba to robić dobrze a nie na odpie... się

P.s Algade z pełnym szacunkiem do cb i twojego wh lecz dodanie samego indexu przynajmniej na tym serwerze jak i na Laneris bo to praktycznie te same 2 serwery nic takiego nie będzie działać  ProDamage++ działa 100 % tak samo jak i dmgloader

Jeśli chcesz mogę się zalogować nagrać filmik jak cisnę na WH pod index.

Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

­Koleś prosił o WH to mu dałem.

To że płaczecie o to, to już nie moja wina.

Płacz Off

PS. Dzięki za zdjęcie pkt

Opublikowano

­

Jeśli chcesz mogę się zalogować nagrać filmik jak cisnę na WH pod index.

Dziękuje dobranoc.

teraz to sobie możesz nagrywać jak ci wyżej podałem 2 które działają w 100 % twoje nie działa i skończ bzdury opowiadać

Opublikowano

­

teraz to sobie możesz nagrywać jak ci wyżej podałem 2 które działają w 100 % twoje nie działa i skończ bzdury opowiadać

Straszne.

Wyjdź z tematu.

Nikt prócz Ciebie nie pier*oli że nie działa.

Gówno się znasz a wypowiadasz się najwięcej.

Bez pozdrowień dla łaka.

Opublikowano

Nie działa :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

­Jak się pogłówkuje to działa, a jak Wam się nie chce ruszyć głową to Wam nie działa. Wszystkiego na tacy nie będziecie mieć podane.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...