Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobć uri w darkorbit

SimbiosiC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapewnie każdy grający w DarkOrbit narzekał na zbyt wolne zarabianie Kredytówarrow-10x10.png i Uridium(w szczególności). A więc tak na sam początek polecam zrobić nowe kontoarrow-10x10.png w DO. Przechodzimy wszystkie początkowe misje (pamiętaj zawsze, że na początku przydaje się troche grosza)

Gdy wykonasz już misje tutorialowe będziesz miał około 14.000 U(bodajże po jakiejś misji nie pamiętam jakiej dostajesz 9.000 U.). Gdy masz już te 14.000 U pod żadnym pozorem nie kupuj sobie nowego statku Leonov(za uridium) lepiej wejdź rano lub wieczorem na aukcje i zalicytuj najwyżej do 100.000 C. Gdy już kupiłeś ten statek znajdź sobie dobry klan, który ma aktywnych graczy. Najlepiej, gdy zaprosisz kogoś do grupy z Goliathem lub Leonovem. Poleć do stacji misji NYX na mapach x-4 i wybierz sobie misje na podstawowe NPC, takie jak: Modrony, Saimony, Lordakie i Devolarium. Najlepiej zacząć od nałatwiejszych misji. Kolejnym ważnym krokiem jest kupno laserów Lf-2 kosztują one 250.000 C za sztukę(z pozoru wyglądają na drogie ale po wykonywaniu misji szybko się zarobi). Powróćmy jednak do klanu, porządny klan wypłaca najmniej 1.000.000 C co tydzień(jeśli nic Ci nie dają tylko kradną C dla siebie lepiej znajdź inny sojusz)

Po tym wszystkim opłacalne jest ulepszanie Skylab i przesyłanie sobie Prometidu (za około 1500 szt niecały 1mln C)

Ja osobiście biłem NPC i przez to zarobiłem około 2.500.000 C, a rano wylicytowałem goliatha za 2.000.000 C.

Oczywiście należy pamiętać jeszcze, że w tej chwili masz do dyspozycji(jeżeli nic nie kupowałeś) około 20.000 U tą kasę sam sobie zagospodaruj :)

Jeżeli chcesz szybciej jednak zdobyć Uridium musisz niestety kupić je przez SMS, ale żeby naprawde Ci się to opłacało kupuj tylko w dni w których Uridium jest mnożone x2, x3. Kupisz 6.000 U, a dostaniesz 12.000 U.

Ja osobiście grałem już 46godzin  i mam:

-Goliath

-15 laserów Lf-2

-3 Lf-4 (otworzyłem około 15 zielonych skrzynek)

-5 Lf-3

-7 dronów flax

-Hellstorm 2

-RP-4

-SG3N BO2 x2

-SG3N AO3 x13

-Desing ENFROCER,VETERAN,JADE

-LVL 12 :)

MAM NADZIEJĘ, ŻE POMOGłEM :)

Opublikowano

PET kosztuje 50k uri ,a nie 40k :) ,a poza tym poradnik trochę bez sensu bo każdy nowy gracz raczej poleciałbym robić po kolei misje.

Powinieneś raczej wspomnieć o rzeczach ,które są mniej oczywiste na przykład strzelanie w GG bez extra energy ,albo rozbudowywanie regularnie skylab'u

Opublikowano

PET kosztuje 50k uri ,a nie 40k :) ,a poza tym poradnik trochę bez sensu bo każdy nowy gracz raczej poleciałbym robić po kolei misje.

Powinieneś raczej wspomnieć o rzeczach ,które są mniej oczywiste na przykład strzelanie w GG bez extra energy ,albo rozbudowywanie regularnie skylab'u

Rozwiń swoją wypowiedź xD

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...