Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chiken - O co z nim chodzi?

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od jakiegoś czasu gość z nickiem Chiken wbija do lobby u większości profesjonalnych graczy, którzy go nawet w znajomych nie mają.. Do lobby wbił nawet na IEM podczas meczu EnVyUs vs NiP.

Ktoś może mi to wyjaśnić? xD

8zvs6h.jpg

graphic.png

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze jest jakas luka w kliencie CSa i koles ją jakoś wykorzystal :D Niemozliwe jest dojscie do poczekalni prywatnej bez inva, a ten typek sobie wbija na luzie xdd

Opublikowano

Był już taki temat, on ma skrypty do odblokowywania Portów IP i wchodzi gdzie chce, wystarczy że wejdzie w profil jakiegoś gracza.

Opublikowano

Była teoria że to Gaben xD, ale mu się ruszyć dupy by nie chciało, więc zastanawiam się, dlaczego volvo go nie zbanowało jeszcze.. :D

graphic.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że to poprostu jakiś idi--a, który sobie wbija na serwery.

A 2 teoria, to jakiś troll Gaben'a.

Jeżeli pomogłem Tobie,

zostaw "Lubię To".

Zbieram na szacunek.

Opublikowano

Była teoria że to Gaben xD, ale mu się ruszyć dupy by nie chciało, więc zastanawiam się, dlaczego volvo go nie zbanowało jeszcze.. :D

pajacu, to po prostu feature. serwer ktory jest skonfigurowany pod gry turniejowe automatycznie laczy sie z masterserverem valve i mozna na niego wejsc na kilka sposobow

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...