Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie Battlechesta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na allegro znalazłem taką ofertę ----> http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest30dni-wod-90lv-bonus-i5161248673.html

I tutaj moje pytanie do Was czy to jest możliwe żeby za 120 zł mieć wszystkie dodatki + tam coś pisze, że zaczyna się od instant 90 lvl czyli jak rozumiem zaczynam od razu od 90 lvl czy jak ? :)

I jeszcze jedno pytanie jak jest z kupnem kluczy na przedłużenie czasu gry na allegro czy nie są to fake jakiś albo coś ? :) 

Kiedy wychodzi patch w którym będzie możliwośc kupna czasu gry za golda oraz czy wiadomo ile będzie to kosztować gold ? 

Opublikowano

Na allegro znalazłem taką ofertę ----> http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest30dni-wod-90lv-bonus-i5161248673.html

I tutaj moje pytanie do Was czy to jest możliwe żeby za 120 zł mieć wszystkie dodatki + tam coś pisze, że zaczyna się od instant 90 lvl czyli jak rozumiem zaczynam od razu od 90 lvl czy jak ? :)

I jeszcze jedno pytanie jak jest z kupnem kluczy na przedłużenie czasu gry na allegro czy nie są to fake jakiś albo coś ? :) 

Kiedy wychodzi patch w którym będzie możliwośc kupna czasu gry za golda oraz czy wiadomo ile będzie to kosztować gold ? 

BC możesz dorwać w porywach za 30-50 zł. WOD z kolei jest w cenach od 110-160 zł. Teoretycznie możesz mieć to wszystko za 150 zł. - Tak, jest to możliwe.

Instant boost to taki żeton, który uaktywniasz na stworzonej już postaci lub tworzysz taką od zera i ona dostaje 90 poziom. Jest tak, jak napisałeś.

Co do prepaidów, kupowałem na keye i innym z allegro i wszystko jest ok. Bardziej polecam keye z tego powodu, że najpierw ślą sms z kodem. :P Później e-mail.

Zaś sprawa abonamentu za złoto ma wejść w życie, podobno, z następnym dużym paczem. Kiedy będzie? Nie wiem.

/edycja

Pewnie daje za bonus rafa. :P Jeżeli chcesz, to sam mogę CI trochę pomóc. :P

Opublikowano

Czyli teoretycznie opłaca się kupić tego BC co wstawiłem link na allegro dobrze rozumiem ? :) A to w sumie dobrze z tym boostem od razu do 90 lvl i tak jakby nie patrzeć to 30 zł się zaoszczędza jakby się zakupiło tego BC, dołożyć i już miesiąc abonamentu :P W sumie chodzi mi głównie o to abym wiedział ile kosztowało będzie kupienie czasu gry za gold bo tak mówiąc szczerze nie widzi mi się za bardzo płacenie 85 zł co 2 miesiące (mam niestety inne wydatki) a tak to nawet jeśli kosztowałoby te 10-20 k golda. To na allegro 10 K gold kosztuje 15 zł to nawet jakby 20 k za 30 dni to jest 30 zł kupując gold na allegro potem czas gry bardziej jest opłacalne niż abonament. Chyba, że za kupno gold na allegro można wyłapać bana ? 

W sumie to nie znam skrótów dotyczących WoWa więc co to jest ten raf ? :)

Opublikowano

Czyli teoretycznie opłaca się kupić tego BC co wstawiłem link na allegro dobrze rozumiem ? :) A to w sumie dobrze z tym boostem od razu do 90 lvl i tak jakby nie patrzeć to 30 zł się zaoszczędza jakby się zakupiło tego BC, dołożyć i już miesiąc abonamentu :P W sumie chodzi mi głównie o to abym wiedział ile kosztowało będzie kupienie czasu gry za gold bo tak mówiąc szczerze nie widzi mi się za bardzo płacenie 85 zł co 2 miesiące (mam niestety inne wydatki) a tak to nawet jeśli kosztowałoby te 10-20 k golda. To na allegro 10 K gold kosztuje 15 zł to nawet jakby 20 k za 30 dni to jest 30 zł kupując gold na allegro potem czas gry bardziej jest opłacalne niż abonament. Chyba, że za kupno gold na allegro można wyłapać bana ? 

W sumie to nie znam skrótów dotyczących WoWa więc co to jest ten raf ? :)

I tak, i nie. ;) Zdarzały się przypadki, gdy blizz blokował konta i tłumaczył się regulaminem, czyli istnieje ryzyko, że sprzedawca może polecieć w tzw. kulki. Ale jeżeli ma pozytywne komentarze i żadnego negatywa/neutrala z 30 dni, to powinno być ok. Płacenie goldem podniesie stawkę złota na allegro i inny serwisach oferujących golda. Już teraz ludzie starają się mieć olbrzymie ilości. A ban? To zależy od wielu czynników. Ja kupowałem i żyję. :P

RAF: 

To jest ukryta treść, proszę

W skrócie, dostajesz 300x expa więcej i więcej repy. Ja z kolei m.in. czas gry/pety itp.. Wszystko masz opisane na powyższym linku. ;)

Opublikowano

Aha dzięki bardzo za pomoc ale nadal nie rozumiem na jakiej to zasadzie działa dodam iż przeczytałem cały powyższy link ale nadal za bardzo nie rozumiem czyli tak Ty mi wysyłasz np. jakiś link czy coś ja rejestruje się z Twojego linku dodaje do mojego konta BC i WoDa itd. po czym ty dostajesz 30 dni abonamentu i te pety oraz wierzchowce w zależności co wybierzesz a ja mam za to 300% więcej expa i repy dobrze zrozumiałem ? :)

Opublikowano

Aha dzięki bardzo za pomoc ale nadal nie rozumiem na jakiej to zasadzie działa dodam iż przeczytałem cały powyższy link ale nadal za bardzo nie rozumiem czyli tak Ty mi wysyłasz np. jakiś link czy coś ja rejestruje się z Twojego linku dodaje do mojego konta BC i WoDa itd. po czym ty dostajesz 30 dni abonamentu i te pety oraz wierzchowce w zależności co wybierzesz a ja mam za to 300% więcej expa i repy dobrze zrozumiałem ? :)

Dokładnie tak. Jednak aby "wteran" otrzymał nagrody, to musisz przedłużyć subskrypcję, czyli po tym miesiącu musiałbyś kupić prepaida.

Opublikowano

Akurat to wyczytałem, że po kolejnym wykupieniu dostaje on mounta lub peta :) W sumie to z tego ja zyskuje tylko 300% więcej repy i PD, kurde zastanawiam się nad tym WoWem i kupieniem wszystkich dodatków w jednym BC za 120 zł na allegro ale ten abonament trochę nie na moją kieszeń chyba, że cena tego żetonu co mają wprowadzić który przedłuża ten czas gry byłby w granicach 30 k to jeszcze dałoby się wyfarmić (Dość szybko łapę w grze co jak gdzie itd.) Po 2 fora filmy na YT są także z tym nie byłoby problemu :P

Opublikowano

Akurat to wyczytałem, że po kolejnym wykupieniu dostaje on mounta lub peta :) W sumie to z tego ja zyskuje tylko 300% więcej repy i PD, kurde zastanawiam się nad tym WoWem i kupieniem wszystkich dodatków w jednym BC za 120 zł na allegro ale ten abonament trochę nie na moją kieszeń chyba, że cena tego żetonu co mają wprowadzić który przedłuża ten czas gry byłby w granicach 30 k to jeszcze dałoby się wyfarmić (Dość szybko łapę w grze co jak gdzie itd.) Po 2 fora filmy na YT są także z tym nie byłoby problemu :P

Tylko że nie wiadomo ile będzie kosztował abonament.Zależy od serwera oraz ludzi ;)

Opublikowano

No w sumie też prawda :P Ciekawy jestem kiedy wyjdzie ten duży patch w którym to wprowadzą :) I jak już bd wiadoma cena postanowie czy zacząć przygode z World of Warcraft czy też nie chociaż bardzo mnie ciągnie nie ukrywam. W końcu znalazłem gre w której zawsze jest co robić, która nie jest monotonna oraz jest ogrom map :) Ale oczywiście nie może być darmowa na jedno to dobrze bo dzieci nie ma, zobaczymy jeszcze jak bd z abonamentem za golda.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Opublikowano

No w sumie też prawda :P Ciekawy jestem kiedy wyjdzie ten duży patch w którym to wprowadzą :) I jak już bd wiadoma cena postanowie czy zacząć przygode z World of Warcraft czy też nie chociaż bardzo mnie ciągnie nie ukrywam. W końcu znalazłem gre w której zawsze jest co robić, która nie jest monotonna oraz jest ogrom map :) Ale oczywiście nie może być darmowa na jedno to dobrze bo dzieci nie ma, zobaczymy jeszcze jak bd z abonamentem za golda.

Pozdrawiam i dzięki za pomoc

Każda gra staje się monotonna zależy ile czasu przy niej spędzasz i jaki ma contentu. Odnośnie dzieciarni, myślisz że troskliwi rodzicie nie będą płacić abonamentu aby ich ukochany synek miał zajęcie na popołudnia? Po za tym nie brakuje idiotów (prawdopodobnie) którzy skończyli 30 a się zachowują jak 14 latki i są bogami bo kręcą kosmiczny dps na LFG. 

Opublikowano

Każda gra staje się monotonna zależy ile czasu przy niej spędzasz i jaki ma contentu. Odnośnie dzieciarni, myślisz że troskliwi rodzicie nie będą płacić abonamentu aby ich ukochany synek miał zajęcie na popołudnia? Po za tym nie brakuje idiotów (prawdopodobnie) którzy skończyli 30 a się zachowują jak 14 latki i są bogami bo kręcą kosmiczny dps na LFG. 

No okej ja to rozumiem ale nie ma napewno tak dużo jak np. w neverwinter online bo tam jest to naprawdę plagą w końcu f2p a nie to co WoW. Owszem każda kiedyśrobi się monotonna ale z WoWem moim zdaniem nie będzie to aż tak szybko monotonne bo pewnie wypuszczą za jakiś czas kolejny dodatek itd. Więc znowu będzie co robić po 2 zarabiać gold na abonament jeśli wprowadzą kupno za golda, już jest jakieś zajęcie. Gram aktualnie na tial mam 7 lvl i podoba mi się ogrom map ich wielkośc ilość, szczegóły postaci itd. Wierzchowce, możliwość pływania bicia aliantów czy tam kogo chodzi mi ogólnie o PVP itd. Bo oglądałem sporo filmów na YT co bili aliantów czy jakoś tak. Jednym słowem da się tam robić dużo rzeczy na dodatek profesje :)

Opublikowano

Za golda trudno dostać bana. Do tego token na prepa za Gold nie będzie kosztował 10-15k xD. Tylko adekwatnie do golda z allegro będzie cena na AH. Plus farma golda to nie takie hop siup. Trzeba mieć plan. Znaleźć odpowiednie miejsce. Wiedzieć co się sprzedaje itd itp.