Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Cheat do SKILL Special Force 2

veteranleon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie taki Free bo będzie kosztować nas troszkę czasu! ale mamy go całkowicie ZA DARMO !!! osobiście sprawdziłem ;) i śmiga elegancko !

Pobieramy CHEAT z tej strony:

z pierwszego mirroru do downloadu:

yyy

POBIERZE NAM SIĘ ZASZYFROWANY PLIK .rar !!!

ale zamiast wypełniać PŁATNYCH ANKIET które wysyłają drogie smsy na TWÓJ TELEFON !!!

Wystarczy pobrać programik :

Do łamania haseł .rar ja wybrałem program z tej strony chociaż wolałem pobrać z torrentów pełną wersje dla pewności :)

yyy

Włączyłem programik zaznaczyłem wszystkie opcje odnośnie znaków jakie ma szukać po upływie nie całych dwóch godzin Hasełko mam :)

Dziwne jest jedno ze hasło do tego pliku dla każdego adresu IP kompa jest inne ...

u mnie działa moje hasło które wyszukałem osobiście programem u kolegi zupełnie inne musiał też na nowo Łamać hasło tym programem.

Mimo pewnych trudów cieszymy się solidną grą na niby płatnym CHEACIE :) REWELACJA ....

Opublikowano

Stracić konto lol .... ja osobiście gram na tym! SCANowałem plik zero wirusów ... ;/ konto cały czas działa !

Hasło które u mnie działa to: Qv17epHa kolegi który tez  łamał hasło: sbMz9i2e

Ale no cóż zawsze znajdzie się jakiś niekryty krytyk i będzie dzikie żale pisał :) pozdrawiam was :) gorąco !

Edit godz. 15.08

Zapoznałem się bliżej z ów stroną i plotką że screeny są ze systemcheats OWSZEM zgadza się dla uwagi dodam że ta strona jest powiązana z systemcheats jeżeli chodzi o opłaty pobrane za kupienie tego cheatu czy dla lepszej nazwy programu.... Ale nie o to tu chodzi ów Admini czy moderatorzy strony dosyć nie udolnie udostępnili DOWNLOAD na innych stronach jest że nie mamy możliwości pobrania pliku przed dokonaniem zapłaty! Tu natomiast mamy inne dla nas udogodnienie :) wystarczy złamać hasło i gramy do woli na pseudo płatnym cheacie który w 100% działa ;) PLIK JEST w 100% czysty zero Keylogerów i innych wirusowatych pierdół...

Domyślam się że właściciele strony kiedy zorientują się że zrobili drobny błąd zmienią systematykę DOWNLOADu  :) póki co wystarczy złamać tylko HASŁO :) bo do pliku mamy dostęp LEGALNIE i cały czas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...