Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto do 10k zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Otóż szukam auta . Najlepiej diesla w 1.9 . Do 10k zł . Myślałem o vw passat b5 , audi a4 5/6 , alfa romeo 156 po 2004r , bwm 320d .  Najbardziej zależy mi na dieslu bo kupić to nie sztuka benzyniaka ale sztuka go tankować .  Mam dostęp do laptopa z kablami i oprogramowaniem + miernik do lakieru elektryczny jak i analogowy + fachowiec w rodzinie . Więc ze sprawdzeniem auta nie będzie problemu . Czekam na wasze propozycje . Odpowiedzi na temat będą nagradzane + dlaczego ten a nie inny  . Jak masz zamiar napisać bierz xxx bo tak to nawet nie pisz gdyż (lubie to) nie dostaniesz.

BUM

Opublikowano

A nie myślałeś nad gazem? Tak wiem, zaraz przyjdą zwolennicy ropy i powiedzą, że gaz to mają w podłodze, ale obecnie się z nich śmieje i za 20 zł robię setkę :D

Jeśli już chcesz 1.9 to TDi, hm.. Toledo2 110? b5 tez za ta cene dorwiesz, ale a6 juz nie bardzo

Dodam, ze w tdi jak Ci się coś zepsuje to straszne koszty po tym są

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Powiem tak chce TDI bo ojciec zna te silniki na pamięć a ja jestem żywieniowcem i nie mam bladego pojęcia o silnikach . Z benzyniakiem to miałbym problem gdyż z tego co wiem gaz katuje troche silnik . A szanuje wszystko to co mam i nie mógłbym na to pozwolić . A ktoś ma pojęcie o silnikach peugota ? Myślałem nad 407 ale wtedy musiałbym się zapożyczyć z kasą . 

BUM

Opublikowano

Mazda 6/Opel Astra?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zamierzam sam zmienić samochód na Passka b5 combi w najbliższym czasie. Polecam, auto nie do zajechania, mowa o 1.9 tdi.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...