Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po aktualizacji GTA 5, podczas akcji spada umiejętność prowadzenia samochodów

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam problem a mianowicie po aktualizacji z napadami zepsuła mi sie statystyka prowadzenia pojazdów. Miałem ją na full i dalej mam w swobodnej rozgrywce (po naciśnięciu strzałki w doł lub po przejściu w start-online-gracze) ale niestety nie mam jej jak wejde do jakiejkolwiek akcji. Wtedy gdy jest ten ekran dołączania do akcji to wyświetla mi sie że mam prowadzenie prawie na zero. Jak to naprawić? Pozdrawiam

Opublikowano

Albo coś się zbugowało i to naprawią, albo przepadło i musisz trenować od nowa. Ale skoro tylko podczas akcji masz na zero to pewnie to naprawią, bo jakiś błąd jest.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Albo coś się zbugowało i to naprawią, albo przepadło i musisz trenować od nowa. Ale skoro tylko podczas akcji masz na zero to pewnie to naprawią, bo jakiś błąd jest.

Mam nadzieje że to naprawią bo mam wysoki lvl a wychodze na nooba jak dołącze do jakiejś akcji w której 40lvl mają prowadzenie na full a ja na zero :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest to błąd, wielu graczy ma z tymi statykami podczas misji problemy. U mnie to wygląda ciekawie bo mi zawyżyło większość statystyk ;) Poczekaj do następnego patcha i będzie git :)

Opublikowano

Jest to błąd, wielu graczy ma z tymi statykami podczas misji problemy. U mnie to wygląda ciekawie bo mi zawyżyło większość statystyk ;) Poczekaj do następnego patcha i będzie git :)

Tylko że ja mam ten problem po tym jak wyszły napady. Nie grałem chwile ale napewno już wyszedł jakiś patch.  A jak nie to kiedy mniej więcej będzie taki co naprawi ten błąd?

Opublikowano

Tylko że ja mam ten problem po tym jak wyszły napady. Nie grałem chwile ale napewno już wyszedł jakiś patch.  A jak nie to kiedy mniej więcej będzie taki co naprawi ten błąd?

To nie jest błąd który jest jakoś super przeszkadzający w grze więc mogą przedłużać jego naprawę. Jest to tylko wizualny błąd więc czym się martwisz ;) ?

Opublikowano

też tak raz miałem, potem wróciło

mi sie wydaje ze to tylko blad wizualny, obym sie nie mylil

To nie jest błąd wizualny. Inni gracze widzą też u ciebie ten błąd czyli np. prowadzenie masz na zero. Wiem bo mi kolega zrobił zdjęcie i mi pokazał a sam czasami widzę jak np. wysokie lvl-e mają słabe staty a jak wejde na "informacje o graczach" to tam mają zupełnie inne. Chodzi mi że te gorsze staty mają podczas dołączania do misji w tym okienku.

Opublikowano

a czy właściwie te statystyki w ogóle jakoś się mają do rzeczywistych wyników? zrobiłem szkołę latania i bardzo mocno podskoczył mi pilotaż w statystykach, ale w manewrowaniu samolotów nie odczułem żadnej różnicy

co innego w singleplayerze, tam czuć różnice jak się lata np. Franklinem a potem Trevorem

Opublikowano

a czy właściwie te statystyki w ogóle jakoś się mają do rzeczywistych wyników? zrobiłem szkołę latania i bardzo mocno podskoczył mi pilotaż w statystykach, ale w manewrowaniu samolotów nie odczułem żadnej różnicy

co innego w singleplayerze, tam czuć różnice jak się lata np. Franklinem a potem Trevorem

Jeżeli chodzi ci o to "zbugowane" statystyki to one raczej nie wpływają na grę bo to jest błąd z wyświetlaniem w lobby. Tak czy tak Rockstar musi to naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...