Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytanek nowego

Lerian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Grałem wcześniej w CS 1.6, jednak z CS:GO nie miałem jeszcze styczności. Poczytałem conieco jednak dalej pewne kwestie dla mnie są nie jasne, dlatego mam parę pytań ;)

1) Czy kupując CS:GO w jakimś zewnętrznym serwisie (poza Steam) mam szansę na jakiekolwiek skiny? Wiem, że dopóki nie zrobię jakiegoś zakupu bądź nie doładuję portfela steam to nie mam dostępu do rynku ale czy w normalnej grze, bez kupowania kluczy, jestem w stanie jakieś zdobyć?

2) Właśnie co jest bardziej opłacalne, próbować kupić przez steam bezpośrednio czy może być w zewnętrznym serwisie?

3) Jak wygląda sprawa z cheaterami, mało czy raczej 'nasypane' jest nimi?

Jak nasunie mi sie jeszcze jakieś pytanie to dam znać, dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi ! ;)

Opublikowano

1) Tak w normalnej grze możesz zdobyć skiny, zazwyczaj są one nic nie warte, ale czasami może polecieć np. M4A1-S NITRO, czyli skin warty ponad 2 euro...

Nie polecam jednak kupować z innego źródła niż steam.

2) Na zewnętrznych źródlach typu keye.pl fabrykakluczy.pl itd. możesz kupić, ale cena jest podobna co w sklepie steam, lepiej zakupic bezspośrednio.

3) Nasypane jest od groma, ale zazwyczaj na wyższych rangach typu LEM-GLOBAL ELITE, na niższych nie widzę sensu czitowania. Zresztą w MM'ach jest coś takiego jak boosting, czyli inne osoby boostują konta np. silvery i wtedy to działa tak jakbyś grał z cziterem bo nie zabijesz lepszego od siebie. Polecam grać ligi typu faceit/esea.

Opublikowano

Chodzi ci o doładowanie PaySafe Card ? Jeśli tak to mogą być złotówki ja kupiłem PSC dobre kilka miesięcy temu (O wartości 30 zł). I sobie normalnie wypełniałem polecenia krok po kroku bez podawania żadnych danych osobistych i otrzymałem 5 Euro. I teraz cieszę się CS-em i zarobkami na rynku.  ;)

76561198063234165.png

Opublikowano

Ok, to w takim razie jak wygląda z ładowaniem portfela steam z polski? Muszę kupić np. psc w EURO czy jak?

Nie ma różnicy.

x PLN ma swoją wartość w x EURO - zależy to od kursu...

Wpisz sobie w googlach przelicznik walut i będziesz wiedział ile PLN to ile EURO i na odwrót.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...