Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome śnienie [Dyskusja]

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie możecie opisać swoje świadome sny :). Możecie dopisać jaką metodą uzyskaliście je za pierwszym razem (jeśli w ogóle jakiejś używaliście). Zapraszam do dyskusji.

Yo!

Opublikowano

Czasami mam świadome sny, ale nie używam żadnej metody. Po prostu w trakcie snu nagle zaczynam podejmować decyzje i wychodzi mi to.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

ostatnimi czasy miewam tylko świadome sny.

zawsze pozytywne xD rzecz jasna jestem ich scenarzystą :P

pamietam te sny tylko przez 1 dzień potem zapominam, a nie chce mi się ich zapisywać bo niektóre są żałosne :) jeszcze matka znalazłaby te notatki i byłaby beka xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie mówcie mi nawet o tym  :(  Ja jak się tym interesowałem to robiłem te całe tr codziennie co 5 minut. Kiedy już zrobiłem tr w śnie nic się nie stało - dalej śniłem normalnie.. Pomyślałem że ok nic się nie stało, ale kiedy znowu zrobiłem tr ( i to kombo bo 3 pod rząd!) i dalej nic, odpuściłem sobie świadome sny. Co ciekawe - wczoraj zrobiłem 2 tr w śnie i pamiętam (nigdy nie mam problemu z zapamiętaniem snu) że mówiłem (we śnie) "jak by to był świadomy sen to tekst by się zmienił" patrząc na kartkę, następnie odwróciłem wzrok popatrzyłem znowu oczywiście tekst się zmienił, ale znowu sam do siebie powiedziałem "eee nic się nie stało - to nie świadomy sen" .... :(  Ale dalej - postanowiłem że zrobię tr z oddychaniem przez zatkany nos - udał się, ale oczywiście ja w śnie uznałem że to nic nadzwyczajnego... I teraz jeszcze bardzje mnie to dołuje :C szczególnie że serio BARDZO chciałem mieć ten świadomy sen..

Opublikowano

Nie mówcie mi nawet o tym  :(  Ja jak się tym interesowałem to robiłem te całe tr codziennie co 5 minut. Kiedy już zrobiłem tr w śnie nic się nie stało - dalej śniłem normalnie.. Pomyślałem że ok nic się nie stało, ale kiedy znowu zrobiłem tr ( i to kombo bo 3 pod rząd!) i dalej nic, odpuściłem sobie świadome sny. Co ciekawe - wczoraj zrobiłem 2 tr w śnie i pamiętam (nigdy nie mam problemu z zapamiętaniem snu) że mówiłem (we śnie) "jak by to był świadomy sen to tekst by się zmienił" patrząc na kartkę, następnie odwróciłem wzrok popatrzyłem znowu oczywiście tekst się zmienił, ale znowu sam do siebie powiedziałem "eee nic się nie stało - to nie świadomy sen" .... :(  Ale dalej - postanowiłem że zrobię tr z oddychaniem przez zatkany nos - udał się, ale oczywiście ja w śnie uznałem że to nic nadzwyczajnego... I teraz jeszcze bardzje mnie to dołuje :C szczególnie że serio BARDZO chciałem mieć ten świadomy sen..

to jest bardzo czasochłonne i trzeba mieć do tego cierpliwość. po jakims czasie sie uda ;D

Opublikowano

Ja wczoraj miałem sen że jest sernik w lodówce i że moja dziewczyna mi kupiła buty ( nie mam dziewczyny ) xD 

Z*******e są te świadome sny :D Tylko szkoda że nie zależy od nas kiedy się pojawią :P

zy95qg.png

Opublikowano

Do tego nie trzeba żadnej metody, jak ma się pojawić świadomy sen to się pojawi a jak nie to nie, najczęściej się pojawia jak jest się bardzo zmęczonym albo jak człowiek obudzi sie w nocy, rozbudzi sie i nie zaśnie wcześniej jak za godzine.

Opublikowano

miałem też taki sen że coś tam coś tam nie pamiętam okoliczności ale wiem że była jakaś impreza i poszedłem się bzykać z siostrą kolegi xD gdy już zacząłem wkładać i wyciągać :P to normalnie czułem jakbym w realu uprawiał s*x ponadto gdy się obudziłem to miałem przescieradło zalane białym płynem :)

poważnie tak było nie fantazjuje xD czekam na kolejny taki sen :c może dzisiaj jakaś uzytkowniczka forum mi się przyśni <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

miałem też taki sen że coś tam coś tam nie pamiętam okoliczności ale wiem że była jakaś impreza i poszedłem się bzykać z siostrą kolegi xD gdy już zacząłem wkładać i wyciągać :P to normalnie czułem jakbym w realu uprawiał s*x ponadto gdy się obudziłem to miałem przescieradło zalane białym płynem :)

poważnie tak było nie fantazjuje xD czekam na kolejny taki sen :c może dzisiaj jakaś uzytkowniczka forum mi się przyśni <3

zwykly sen erotyczny a nie swiadomy

Deus vult

Opublikowano

zwykly sen erotyczny a nie swiadomy

jaki zwykły erotyczny sen ziomuś to był świadomy sen bo czułem że mi się to śni ale nie chciałem sie obudzić dopiero jak się spuściłem to się obudziłem xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@`Penero to nieźle. mi tam od kilku lat nic się nie śni czarny ekran przed oczami nie wiem czy to nie jakieś zaburzenia ale  nie przeszkadza mi to

Właśnie, że Ci się śni, tylko nad rankiem nic nie pamiętasz :).

Yo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...