Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android na komputer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij z internetu obraz dysku Androida (Android ISO), odpal w VMware/Virtual Box lub Hyper-V (z tego co wiem to nie ma/nie działa poprawnie na Win 7) i ściągnij ze sklepu hill climb

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Najgorsze oprogramowanie jakie chcesz wgrać na komputer, jeżeli robisz to dla gier to ściągnij sobie emulator BlueStacks i tyle ci wystarczy ;)

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

Najgorsze oprogramowanie jakie chcesz wgrać na komputer, jeżeli robisz to dla gier to ściągnij sobie emulator BlueStacks i tyle ci wystarczy ;)

ta tylko dla jednej gry

podasz takiego ktory dziala?

bo wczoraj pobralem jednego i error

Opublikowano

http://www.android-x86.org/możesz zainstalować na osobnej partycji z systemem plików ext3, której Windows nie będzie widział. Jako programu ładującego będzie musiał użyć GRUBa zamiast Windows Bootloadera.

Projekt Android x86 jest cały czas rozwijany i nie różni się on niczym od zwykłego, czystego Androida 4.4 jeśli chodzi o funkcjonalność. Dodana jest obsługa za pomocą myszki jakbyś nie był pewny.

PS Gra, o którą Ci chodzi jest dostępna za darmo w sklepie z aplikacjami Windows (8+), więc nie jest Ci potrzebny Android. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Możesz sprawdzić również czy jest w google chrome store i dodać wtyczkę do przeglądarki przez którą uruchomisz grę ps. BlueStacks z tego co wiem to każdy działał ale jeżeli nie jesteś pewny to zainstaluj sobie starsze wersje z 'chomikuj' oczywiście z dobrymi ocenami aby nie okazało się że 'wirus' ;)

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

zajrzyj na mój profil jeżeli chcesz androida. Jeżeli chcesz emulator androida (android, ale niższa wydajność, mniej inwazyjny/bezinwazyjny) to użyj bluestacks itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...