Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy supp joduska.me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na polskim dziale na forum joduska Vagi*us odzyskał rangę która mu się jak wszyscy wiemy należała.

Proszę nie usuwać tego tematu... anime homosie Kappa x D

Opublikowano

No i dobrze ze odzyskał, tak wgl to czego mu wczesniej ją zabrali ?

Bo judaszowi spamowali, że niby źle wypełnia obowiązki supp a

co w związku z tym ? ^^

Jak to co? Uważam, że to bardzo ważna informacja i mam prawo to tu zamieścić.

Opublikowano

Żal mi tych ludzi, może nie każdy jest takim no lifem ze siedzi 24h na kompie... 

Opublikowano

Na polskim dziale na forum joduska Vagi*us odzyskał rangę która mu się jak wszyscy wiemy należała.

i znowu ją straci,gimbogównofanie

Opublikowano

ok

^_^

Opublikowano

Jak to co? Uważam, że to bardzo ważna informacja i mam prawo to tu zamieścić.

Zgadza się, niestety młode community w polskich działach nie jest na wysokim poziomie, ludzie wysyłali masowo "reporty na mnie" które były bez sensu. Umówiliśmy się z administracją że sprawdzą to na spokojnie, ja podrzuciłem dodatkowe informacje które jednoznacznie mówiły że jestem niewinny ^^.

Pytania które będą kierowane w moją stronę nie będą otrzymywały odpowiedzi.

Wyjaśniłem krótko całe zamieszanie.

z poważaniem

Vaginus

Opublikowano

Zgadza się, niestety młode community w polskich działach nie jest na wysokim poziomie, ludzie wysyłali masowo "reporty na mnie" które były bez sensu. Umówiliśmy się z administracją że sprawdzą to na spokojnie, ja podrzuciłem dodatkowe informacje które jednoznacznie mówiły że jestem niewinny ^^.

z poważaniem

Vaginus

ale Wagine to Ty szanuj xD

Opublikowano

krul xan wydal rozkaz podwładnym a ze krul xan musi pokazac ze jest krulem to pokazuje jak kogos obalic, ja p******e too much movies kids.

dobrze ze odzyskal bo to polskie community to w 99% to gowno.

HARDWARE RADAR COMING SOON

Opublikowano

flandre jest 10x lepszych supportem niz  marcel zjebers ktory wydziera morde na skype jak przegrywa gry lub jak pomaga komus :D Liczy sie tylko jego zdanie i on wie najlepiej, jak zaczyna sie jakas powazniejsza dyskusja na forum odrazu temat jest zamykany po jego wypowedzi. Nie jestem fanem xana bo on tez nie jest zadobry ale jezeli marcel ma byc dalej supportem powinien zmienic swoje podejscie

Opublikowano

z poważaniem

Vaginus

Odezwal sie czlonek 'mlodego community' ktory pol zycia spedzil na rage'owaniu i hejtowaniu ludzi, te 'reporty' byly zasluzone dla takiego * * * * * * jak ty. 

Z powazaniem, spierdalaj.

@top

No pls, ten sam temat byl, juz pisalem odpowiedz nawet ssa mialem i... ktos usunal :c

Przynajmniej mają dodatkowa pare rak do pracy... 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...