Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# a kontakt z administratorami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z rejestracją a mianowicie z kontaktem z administratorami, całkiem niedawno dostałem zaproszenie od nich ale zmieniałem kraj i nie miałem dostępu do internetu czy jest jakaś możliwość kontaktu z nimi lub czy ktoś mógłby mi wysłać zaproszenie?

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Nie mam pojęcia jakim cudem mnie namierzyli wysłali do mnie zaproszenie 31.12.2014 lecz było napisane iż zaproszenie zostaje usunięte po 14 dniach.

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Skoro zostało usunięte być może zaprosili Cię przez pomyłkę ^^ voice.joduska.me - proszę bardzo tu masz kontakt przez TSA :) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Teraz raczej mu nie odpiszą ani nie pomogą za duży spam od typu "l# big today" poczekaj aż update pójdzie.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Zaproszenie dostałem pewnie dlatego że był wyciek z BOL'a a mam vipa. Czyli teraz pozostaje mi czekać czy prosić kogoś o invite?

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Zaproszenie dostałem pewnie dlatego że był wyciek z BOL'a a mam vipa. Czyli teraz pozostaje mi czekać czy prosić kogoś o invite?

Czekaj aż bedzie wiecej luzu :D zaproszenia nikt Ci nie da za free ;x

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Czekaj aż bedzie wiecej luzu :D zaproszenia nikt Ci nie da za free ;x

Właśnie kolega chciał mi podesłać ale jest zablokowane.

989404433.png

Pomogłem daj +

Opublikowano

Zaproszenie zostało wysyłane masowo dla Użytkowników, którzy mieli konta na BoL'u.

Dokładnie na tego e-maila dostawaliście zaproszenia.

Jest ono ważne 14 dni. Jeśli je przegapiłeś, to po prostu przepadło i drugi raz go nie wyślą.

Niestety...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...