Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak efektywnie zarabiać?

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pomoże ktoś mam 80 lvl i nie wiem jak efektywnie zarabiać.Jest to moja pierwsza postać i próbóje nazbierać na dwureczna macke marohi erqi 5l ale nie jestem w stanie jak w tyle czasu grania mam tylko 15c i 3 divine

668421422290643422464.png

Opublikowano

Zrób sobie MF'a.

W sensie nazbieraj w itemach jak najwięcej  IIR (Increased Item Rarity). 

Zlinkuj gema na IIR.

Następnie chodzisz na piety/dominusa i dropisz żółciaki/unikalne.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Zrób sobie MF'a.

W sensie nazbieraj w itemach jak najwięcej  IIR (Increased Item Rarity). 

Zlinkuj gema na IIR.

Następnie chodzisz na piety/dominusa i dropisz żółciaki/unikalne.

Tylko ze tego nikt mi nie kupuje xD 

Opublikowano

standard* :p

Na standardzie, to nic poza cennymi itemami, jest bardzo ciężko sprzedać, dlatego nikomu nie polecam tam grać:p

Znaczy, kupić, to kupisz coś dobrego tanio, ale też i za tyle sprzedasz:p (a te bardzo wartościowe itemy trzymają się swojej ceny).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

standard* :P

Na standardzie, to nic poza cennymi itemami, jest bardzo ciężko sprzedać, dlatego nikomu nie polecam tam grać :P

Znaczy, kupić, to kupisz coś dobrego tanio, ale też i za tyle sprzedasz:p (a te bardzo wartościowe itemy trzymają się swojej ceny).

A jak nowa liga bedzie to sie oplaca?

Opublikowano

Szukaj grup na Dominusa - polega na tym, że leader (culler) otwiera instancje pod schodami i każdy z członków grupy biegnie na samą górę i otwiera portal przy bossie, następnie leader ustala kolejno listę do kogo wchodzicie i w taki oto sposob bijecie w 6 dominusa co sprawia że loot jest zwiększony a ponadto MF robi swoje.

Takim oto sposobem w godzinę takich runów można wynieść kilkanaście unikatów i od cholery altów ze sprzedaży żółtych carów, najlepiej podnosić ringi, paski i te rzeczy które zajmują najmniej miejsca w ekwipunku później sprzedajesz do vendora.

Opublikowano

Dokladnie. Najlepiej ringi,amu i belty sobie zbieraj  i jak bedziesz mial komplet to dozbieraj reszte na chaos recipe. Na standardzie swoja cenne maja tylko rzadkie uniki i dobre rare/blue z potencjalem do craftingu. Na dominusie dorobisz sie troche currency ktore zainwestuj w itemy a potem lecisz na mapy 74 + tam sie zaczyna zarobek. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...