Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawy dotyczące wszystkich banów - PRZECZYTAJ!

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak wiecie, a może nie - okolo parę dni temu poszła MEGA fala banów - nie jeden z was który czitował dostał bana - a więc tak valve wprowadziło mega za bezpiecznie związane z czitami - ogólnie nie mam pojęcia jak to wygląda, ale działa to na tej zasadzie, ze nawet jeśli pobierzemy czita ''X'' a go nie użyjemy, to możemy wyłapać bana - do tego valve w prowadza ''ciche - nie oficjalne'' updejty nie ingeruje to w ogóle na pobieranie aktualizacji ani nic takiego - tylko po prostu jest nie oficjalny updatej i lecą bany. A więc na ten moment RADZĘ nie używać żadnego czita - nawet głupiego skryptu (bh,no-rcoling,awp itd) - bany lecą nawet za skrypty itd (Nigdy bana nie było można wyłapać za skrypty, a teraz tak!) - Więc dla świadomości jeśli macie jakieś czity na kompie to lepiej to usuwajcie, a tym BARDZIEJ nie KORZYSTAJCIE  z tego! 

----------------------------------------

• Dostałeś bana zakupiłeś nowe konto - czy możesz wyłapać bana? Tak, możesz wyłapać bana, a nawet wyłapiesz na wszystkich kontach związanych z twoim komputerem

• Grałem na czicie 15dni temu - czy mogę wyłapać bana? - Tak ban pojawiają się nawet po 2 miesiącach po używaniu

• Wbiłem przypadkowo na czicie po aktualizacji - czy mogę wyłapać bana? Jasne, ze tak i jest to bardzo prawdopobne

• Kiedy będą aktualizowane wszystkie czity? - Raczej szybko to się nie pojawi

• Cichy update - co to jest? - Updatej vaca - nie ingeruje w aktualizowanie gry (pobieranie itd) 

• Czy opłaca się grać na czicie? - NIE!

• Pobrałem czita z wirusem - co mam zrobić? Przeskanuj cały komputer bądź zrób formata (Wirusy bardzo ingerują!)

----------------------------------------

Nie chcesz wyłapać bana? NIE GRAJ NA CZITACH! 

Dla świadomości w tym momencie możemy , a nawet na pewno dostaniemy bana za wszystkie czity,skrypty i inne gówna.

- Po co stworzyłem ten temat? Dlatego aby do każdego dotarła informacja co się dzieje i nie jest im jedno czy stracą konto

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Jak ma się prywatne cheaty, które nie są upublicznione i się kryje w grze to mała szansa na vac.

Opublikowano

Mam skrypt bunnyhop na pulpicie .exe, który używałem z jakiś tydzień 2 tygodnie temu i żadnego bana ani nic, więc za skrypty nie ma bana.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mam skrypt bunnyhop na pulpicie .exe, który używałem z jakiś tydzień 2 tygodnie temu i żadnego bana ani nic, więc za skrypty nie ma bana.

Trudno mi ciebie będzie przekonac do tego, ze za skrypty nie ma bana, ale uwierz ze sa :) 

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Mój kolega dostał za AutoHotKey bunnyhop. ;)

A ja wyłapałem za skrypt typu makro.

graphic.png

Opublikowano

Zacząłbyś używać przecinków, i bana się nie dostaje na nowym koncie(chyba, że na nim również czitów używało się) :)

Opublikowano

Zacząłbyś używać przecinków, i bana się nie dostaje na nowym koncie(chyba, że na nim również czitów używało się) :)

Bana dostaje się na nowym koncie :) po czytaj troche tematy na forum, po czytaj forum steam oraz inne fora z hackami do csa :) tyle typa pisalo, ze dostalo bana za haxy kupilo nowe konto i tez dostalo bana, chociaz nie grali na nim na haxach :)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Bana dostaje się na nowym koncie :) po czytaj troche tematy na forum, po czytaj forum steam oraz inne fora z hackami do csa :) tyle typa pisalo, ze dostalo bana za haxy kupilo nowe konto i tez dostalo bana, chociaz nie grali na nim na haxach :)

Chyba gramy w innego cs'a

Opublikowano

Dostałem bana 3 konto w tym roku. Dodam, że po IP lecieli bo tylko na 1 cheatowałem........

2zgg6rn.png

Opublikowano

A jak 3-4 miesiące temu? W sumie to nie wiem jaki to był cheat tylko jakiś program odpaliłem który tworzył proces i "chodził" w tle. (i na dodatek to był prawdopodobnie wirus) Odpaliłem na botach, ale nie pamietam czy jak byłem offline. 

To chyba jakiś recoil czy coś nie pamiętam nawet nie umiałem się tym posługiwać i od razu skasowałem.

Opublikowano

Jaka fala barów? ;o

Ja tam nic nie widzę.

@ AntyWarn - Mam bunnyhopa, nie dostałem bana.

mca.png

RcoN - Użytkownik portalu MPCForum.pl

Jeżeli pomogłem zostaw

"Lubię To!"

Opublikowano

Jaka fala barów? ;o

Ja tam nic nie widzę.

@ AntyWarn - Mam bunnyhopa, nie dostałem bana.

Jaka fala banów? +5k kont zbanowanych ;o 

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

moj radar nie publikowany(chcialem ale widac nikt nie chcial zaakceptowac) still ud.

fala poszla wczoraj i sie doinformuj bo poszla za aimware,unity,leaguecheats. Inne są nie tknięte więc nie gadaj że MEGA FALA i że nowe zabezpieczenia bo aimware detekcje ma co tydzien leageucheats po raz pierwszy od 2 lat.

dopoki nie ingerujecie w csgo nie dostaniecie bana no way, za AHK nie ma banow i nie pierdolcie glupot.

PURE RING0 / PASSIVE TECHNOLOGY

update coming soon™

Opublikowano

moj radar nie publikowany(chcialem ale widac nikt nie chcial zaakceptowac) still ud.

fala poszla wczoraj i sie doinformuj bo poszla za aimware,unity,leaguecheats. Inne są nie tknięte więc nie gadaj że MEGA FALA i że nowe zabezpieczenia bo aimware detekcje ma co tydzien leageucheats po raz pierwszy od 2 lat.

dopoki nie ingerujecie w csgo nie dostaniecie bana no way, za AHK nie ma banow i nie pierdolcie glupot.

Fala nie była tylko wczoraj, ale była też w środę, czwartek i piątek :)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Mogę dostać VAC'a z skrypta wpisanego w autoexec.cfg ? Konkretnie chodzi o to
alias "+jumpthrow" "+jump;-attack" 
alias "-jumpthrow" "-jump" 
bind "mouse4" "+jumpthrow" 

Opublikowano

A można dostać bana na blokowanie ruskich w mm ? Taki programik. Mój kolega dostał niby za to ale ja korzystam z tego i nic...

Opublikowano

A można dostać bana na blokowanie ruskich w mm ? Taki programik. Mój kolega dostał niby za to ale ja korzystam z tego i nic...

nie

update coming soon™

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglegendarycoder

Piszesz że nie, był temat gdzie 2 kolesi miało VACa i ssy z rozmowy potwierdzały używanie tego programu.

Można dostać bana za skrypt na bunnyhopa? Sam "bind" że trzymamy tylko spacje a nie naciskamy. Z tego co wiem to zdania są podzielone.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglegendarycoder

Piszesz że nie, był temat gdzie 2 kolesi miało VACa i ssy z rozmowy potwierdzały używanie tego programu.

Można dostać bana za skrypt na bunnyhopa? Sam "bind" że trzymamy tylko spacje a nie naciskamy. Z tego co wiem to zdania są podzielone.

jak maja dostac vaca skoro to gry nie dotyka? VAC jest włączony na serwerach nie jako program typu EWAC. lol na chuju sie znacie ale szczekacie najwiecej dziwne ze moj radar still undetected

update coming soon™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...