Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Błąd aktualizacji

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przepraszam jeśli zły dział ale przechodząc do rzeczy mój kolega pobrał sobie Steam bez żadnej gry tylko ze strony. Wszystko pięknie dopóki nie dojdzie do najnowszej aktualizacji pobierze tak chyba 120 MB co w tym stylu i pobieranie zaczyna szaleć. Przykładowo pobierze się 500 KB i nagle się usuwa potem znów dodaje i ,znów usuwa po czym wyskakuje error. Dokładna treść to : "Steam need to be online to update. Please confirm your network connection and try again". Wyskakuje też czasami po polsku ale nie udało mi się zapisać. Kiedy wyłączymy błąd i znów odpalimy Steam do pobrania zostało tylko 14 MB tylko że nie można ich pobrać spowodu błędu.

Czytałem coś o jakiś paczkach które można wkleić w foldery Steam i będzie zaktualizowane no jednak nie mogłem ich odszukać. :rolleyes:

Proszę o szybką pomoc!! :)

Znów przepraszam jeśli temat nie pasuje do działu w którym go piszę.

76561198063234165.png

Opublikowano

Masz jakiś problem z internetem.  Ja mam też ostatnio problemy i nawet strony internetowej nie mogę otworzyć, ani 5mb uptade na steamie do gry pobrać.  Od jakiego dostawcy masz internet? Możesz też przeinstalować steam. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...