Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wyciągnie fps w cs go?

Wonszuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze pomógłbym ci ale nie znam sie na podzespołach laptopa :(

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Od 40 - 60 fps. Karta spokojnie tyle wyciągnie, procesor i5, nawet nawet. Nie wiem gdzie tu widzisz "staruszka" bo lapek przyzwoity ;)

Szczerze to nie spodziewałem się tyle :O :P Przy takich fps gra się w miare płynnie? 

Opublikowano

Ludzkie oko nie widzi różnicy powyżej 59. Tylko pamiętaj że to wszystko na minimalnych. Wg. Benchmarkow na tej karcie Crysis 3 powinien chodzic w 35 fpsach, a cs ma stosunkowo dobrą optymalizację.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPandarenEso

Stary ludzkie oko widzi powyzej 60, nie wiadomo dokładnie ile, ale blisko 100 ponoć.

Ty pewnie jak biegasz sobie to masz lagi? 60 fps to płynna gra, w csa przydaje sie 120 fps.

@topic

Jest od tego odpowiedni temat, ludzie nie znacie sie a wypowiadacie.

Tak, pograsz na płynnej rozgrywce.

http://www.mpcforum.pl/topic/1203538-fps-czy-p%C3%B3jdzie-mi-csgo/

I czytajcie następnym razem a nie robicie zbędny spam jak zakładacie takie tematy.

Opublikowano

Od 59. Dlatego nie ustawia się maxfps 60 tylko 59. Powyżej widać już tylko różnicę w płynności przechodzenia obrazu. I wcale nie potrzeba 120, większość profesjonalnych graczy (np. Snax) gra na maxfps 59. I nie, nie mam lagów jak biegam, sam nie mam najlepszego komputera, ale gram na tych 50 fpsach i nie mam problemów.

Opublikowano

Od 59. Dlatego nie ustawia się maxfps 60 tylko 59. Powyżej widać już tylko różnicę w płynności przechodzenia obrazu. I wcale nie potrzeba 120, większość profesjonalnych graczy (np. Snax) gra na maxfps 59. I nie, nie mam lagów jak biegam, sam nie mam najlepszego komputera, ale gram na tych 50 fpsach i nie mam problemów.

Dobra stary gdybyś wiedział to byś czegoś takiego nie pisał.

Im wiecej HZ tym szybciej widać przeciwnika i nie jest rozmazany.

Tutaj zobacz zdjęcie:

http://s2.hubimg.com/u/8313531_f260.jpg

Opublikowano

Dobra stary gdybyś wiedział to byś czegoś takiego nie pisał.

Im wiecej HZ tym szybciej widać przeciwnika i nie jest rozmazany.

Tutaj zobacz zdjęcie:

http://s2.hubimg.com/u/8313531_f260.jpg

Ale czego bym nie wiedział?...

Powtórzyłem swoje zdanie, poza tym ku*wa autor chciał wiedzieć czy pogra płynnie to się dowiedział, nie musisz udowadniać nam swojej dominacji w tym temacie.

Opublikowano

Ludzkie oko nie widzi różnicy powyżej 59. Tylko pamiętaj że to wszystko na minimalnych. Wg. Benchmarkow na tej karcie Crysis 3 powinien chodzic w 35 fpsach, a cs ma stosunkowo dobrą optymalizację.

dobra nie popisuj sie czyms z bezuzytecznej czy innych gowien.. posiadam monitor 144hz mam w csgo stałe 170 fps i widze różnice miedzy 60-170 wiec zamknij morde i skoncz sie popisywac wiedza z bezuzytecznej czy z jakiśch gowien

Opublikowano

dobra nie popisuj sie czyms z bezuzytecznej czy innych gowien.. posiadam monitor 144hz mam w csgo stałe 170 fps i widze różnice miedzy 60-170 wiec zamknij morde i skoncz sie popisywac wiedza z bezuzytecznej czy z jakiśch gowien

Sorki, ale leże i nie wstaje XDD 

"bezuzytecznej czy innych gowien"

warn pl0x

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPandarenEso

Jak już cytujesz to przynajmiej tak jak jest napisane a nie przekręcasz.

Tu nie ma pytania nigdzie ile widzi ludzkie oko a jednak sie wypowiadasz na temat ile widzi ludzkie oko.

Monitor a oko to co innego.

Ja sie pytam gdzie gdzie jest warn? I to 2 dla Ciebie.

W tym tez dla mnie przyznaje sie, spam sie robi sam sobie dam reporta.

Opublikowano

90-100 fps  max wyciągniesz przy Ultra Settings.

150  low settings

Także nie wiem co koledzy wyżej za liczby wymyślają.

Lapek jest teoretycznie jednym z "nowszych".

Ta twoja karta ma 1GB i DDR5 więc nie ma problemu. 
Tak samo procesor wkońcu to i5 mimo iż tylko te 2,5 GHz ma to i tak wiele uciągnie.

Dla niedowiarków że wyczytałem te liczby z kart:

Opublikowano

@PandarenEso

Jak już cytujesz to przynajmiej tak jak jest napisane a nie przekręcasz.

Tu nie ma pytania nigdzie ile widzi ludzkie oko a jednak sie wypowiadasz na temat ile widzi ludzkie oko.

Monitor a oko to co innego.

Ja sie pytam gdzie gdzie jest warn? I to 2 dla Ciebie.

W tym tez dla mnie przyznaje sie, spam sie robi sam sobie dam reporta.

Ale co ja przekręcam? Jebnij się kurwa po ryju idioto zjebany, pozdrawiam i czekam na kolejnego warna.
Opublikowano

NIE POZDRAWIAM I C**J W DUPE PANU @D3monic JAK NIE UMIESZ FUNKCJONOWAĆ W INTERNECIE BEZ K***A SPRZECZANIA SIĘ O KAŻDE GÓWNO TO ZAPRASZAM NA KARACHANA, A JA TYMCZASEM POPROSZE BANA ZA FLAMEWAR, I JESZCZE RAZ C**J CI W DUPE SMIECIU BEZWSTYDNY GRZESZNIKU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...