Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mam 17 lat, włosy mi rosną na podbródku i nad ustami, troszeczkę na policzkach i bokobrody. Czy są jakieś domowe sposoby na przyspieszenie rośnięcia zarostu? Chciałbym mieć coś takiego: http://scr.hu/2mou/ayf4m

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Nie sądzę, żeby było coś takiego.. Ewentualnie w Japonii xD

Kup sobie doczepiany zarost.

Jeżeli było by coś takiego, to J. Bieber nie chodziłby z dziewiczym wąsem..

graphic.png

Opublikowano

musisz się częsciej golić to zarost będzie grubszy i gęstszy. Ale nie polecam, jak już Ci zacznie rosnąc to zatęsknisz za 'niegoleniem' sie. masz jeszcze czas na zarost

ravensygna.png
Opublikowano

Najłatwiejszy sposób to regularne golenie obecnego zarostu, z każdym razem włosy będą odnawiały się mocniejsze. 

~ ~

Opublikowano

Zarost u każdego faceta jest inny i nie ma sposobów na jego szybszy przyrost itp.

Jedynie pomaga w małym stopniu częste golenie się ... włosy rosną coraz silniejsze i grubsze tak jak wspomnieli koledzy wyżej.

Pamiętaj, że nie każdy facet otrzymał w spadku od ojca/dziadka takie geny by mieć spory zarost.

Mam 23 lata i zarostu na twarzy prawie nie mam, większość chłopaków w gimnazjach ma większy "meszek" ode mnie. 

Mój Ojciec ma 46 lat i również goli się raz na miesiąc... nie widać prawie wgl. zarostu, ojciec ogólnie cieszy się z tego bo nie wydaję na maszynki... mi to również pasuję ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Wow, kto na forum zawitał ;d

Co do twojego pytania to tylko regularne golenie może pomóc. Ale to też z biegiem czasu Ci się znudzi i będziesz się wkurwiać na to, że co chwila będziesz musiał się golić aby wyglądać jak człowiek.

Opublikowano

Golę się prawie codziennie, ale włosy odrastają mi tylko tam, gdzie zgoliłem. W "gołych" miejscach się nie pojawiają nowe :v

1780114744926761191981.png

Opublikowano

w wieku 17 lat to na 100% nie będziesz miał takiego zarostu jak ten gościu na screen. Pewnie masz teraz "meszek" rzadki i cienki zarost :)

Musisz poczekać jeszcze z rok/dwa to będziesz miał zarost jak prawdziwy mężczyzna :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

każdy ma swój "czas" musisz czekać i tyle poza tym czytałem że tym którym szybciej rośnie broda to szybciej łysieją więc się ciesz :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...