Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak usunąć UniDeals?

FraderPaeker

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh.. to nie są zwykłe reklamy wyświetlane na stronach, tylko narzucane przez program który się przypadkiem wgrał.. Więc adblock tutaj nic nie pomoże

Chociaż już rozwiązałem problem dzięki Radiemu, to nic to nie da jak usuniesz w panelu sterowania lub w Google Chrome rozszerzeniach. Po ponownym uruchomieniu Chroma powróci to rozszerzenie.

Jak rozwiazales ten problem? Tez mi sie cos zainstalowalo.. :/

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

Jak używasz chrome to sprawdź czy nie masz tego w rozszerzeniach, radziłbym też sprawdzić w panelu sterowania dodaj / usuń programy czy nie masz  zainstalowanego jakiegoś syfu.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Napisałem dzieki Radiemu.

Nie zauwazylem, sorry. Zobaczymy czy mi tez ten program pomoze. :P

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

adblock najlepszy 

eh.. to nie są zwykłe reklamy wyświetlane na stronach, tylko narzucane przez program który się przypadkiem wgrał.. Więc adblock tutaj nic nie pomoże

Jak używasz chrome to sprawdź czy nie masz tego w rozszerzeniach, radziłbym też sprawdzić w panelu sterowania dodaj / usuń programy czy nie masz  zainstalowanego jakiegoś syfu.

Chociaż już rozwiązałem problem dzięki Radiemu, to nic to nie da jak usuniesz w panelu sterowania lub w Google Chrome rozszerzeniach. Po ponownym uruchomieniu Chroma powróci to rozszerzenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...