Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]»

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy mam problem ze znakiem "»", otóż gdy go używam w byle jakim pluginie np. essentials i ustawiam, żeby był format:

format: '{DISPLAYNAME} &f&l»&r {MESSAGE}'
  #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'

To crashuje mi cały plugin, i nie działa nic! Wie ktoś co zrobić? Proszę o pomoc
To się dzieje nie tylko w Essentials. Na przykład w "Skript" "Wild skript" i wielu innych. Trzeba coś odblokować? Ja nie wiem :c Proszę o pomoc.

NightStrike.ench.pl

http://www.mclista.pl/17502

Opublikowano

­Bo server nie uznaje takiego znaku ( server nie może go odczytać ). Polecam użyć znaku z klawiatury > i dać go 2 razy ">>". Też kiedyś tak zrobiłem :)

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

A plugin 'dodatkowy' Essentials Chat masz żeby zmieniać Essentials? Bez 2 pluginy od nich nie zadziała czat

Co do skryptów oraz wywalania servera podaj logi zobaczymy co tam siedzi

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Też miałem ten problem... I powiem ci tak że jest to zależne od wersji Essentials(Chat). Nie które wersje uznają ten znak a nie które nie. Polecam ci dać tak jak panowie wyżej >> :)

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...