Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mogę uzyskać niestandardową rozdzielczość w MU?

djor87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem/pytanie odnośnie rozdzielczości... Chciałam wrócić do gry w MU ale mam problem na moim laptopie  (bo chciałam zagrać na prywacie) w opcjach launchera są 3 dostępne rozdzielczości i opcja fullscreen. Bez względu na to jaką wybiorę to grać się nie da, na full screen przy wyborze najwyższej rozdzielczości mam czarny pasek na dole i nawet nie mogę myszką dojść do dołu ekranu. Jeśli chodzi o opcje windowed problem jest praktycznie taki sam... jedynie na rozdzielczości 1024x768 mogę ewentualnie pograć ale też mi się nie widzi granie w oknie widząc wszstkie ikony widowsa (win7). Wiem ,że Mu zostało przystosowane do panoramicznych monitorów ale kurde...czy rzeczywiście nie mogę sobie normalnie pograć? nie ma jakiegoś moda? pliku konfiguracyjnego  czy coś? Bo w moim kliencie nie ma żadnego pliku config -próbowałam w rejestrze zmienić na rozdzielczość 16XX na ileś tam i też lipa. Może ktoś udzielić jakiej kolwiek pomocy?  

Opublikowano

Cześć ;)
Próbowałaś użyć jakiegoś Resolution Changer'a ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

tak próbowałam ale chyba jakiś stary bo nic się nie zmienia albo ja jakaś tępa jestem i nie wiem jak to zrobić >.>

Opublikowano

Można jeszcze pogrzebać w configu ale to chyba też nic nie da.

A administracja nie udostępniła rozdziałki hd ?

Untitled-1.png

Opublikowano

no właśnie nie :/ gram na Pride Mu i jedyne co mogę to w oknie grać trochę przywykłam no nic...

Opublikowano

ew. spróbuj wykorzystać gotowe skrypty na rozdziałkę z innych serwerów. W moim przypadku to zawsze działa :D

Untitled-1.png

Opublikowano

nie bardzo wiem co to jest  ''gotowy skrypt'' a był byś w stanie sprawdzić ten serwer z tym ''skryptem czy będzie chodzić na full screen czy jakoś tak? pliiis *.* http://atlans.net/jeśli będzie działać weź mi zapodaj ten skrypt czy tam plik do tego i poinstruuj mnie co i jak zrobić  była bym ogromnie wdzięczna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...