Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PknB

karol33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Punk Buster cały czas mnie kicka nawet gdy nie używam hacków.Co robić usuwałem już warrocka i dalej to samo? Wie ktoś może co jest nie tak?

Opublikowano
było.pl

I po co idiotko spamujesz?...

Takich to sie kastrować powinno ...

@Top

Uruchamiaj ręcznie PnkB poprzez Mój Komputer > Wyszukaj > PnkBstr B.exe > Kliknij x2 i się włączy. Możesz grać normalnie - u mnie to działa.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
I po co idiotko spamujesz?...

Takich to sie kastrować powinno ...

bo ma 100% ostrzeżeń i myśli że nic mu nie możemy zrobić ale jest w błędzie mogę dać mu -20% + BAN

Opublikowano

Jejku Velvet nie doczytałem do końca twojego postu bo poszedłem do łazienki i zapomniałem doczytać.....rozumiesz dzieciaku-10 letni?

Opublikowano
Jejku Velvet nie doczytałem do końca twojego postu bo poszedłem do łazienki i zapomniałem doczytać.....rozumiesz dzieciaku-10 letni?

Jak masz jakieś ale do mojej osoby zapraszam na gg: 3032816 zapewniam, że nie mam 10 lat ale skoro tak piszesz no to wiadomo co o Twojej osobie takie coś mówi ;] Pozdrawiam ufo.

Przepraszam za offtop. Nie będę już trolla karmił po prostu następnym razem zgłoszę jego post :-)

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

• Dodaj nową pozycję...