Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Problem z rozgrywaniem meczów online

Mongolian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, otóż mam następujący problem jaki pojawił się wczoraj. Mianowicie, chodzi o to, że nie mogę rozegrać meczu w UT, nie mogę rozegrać meczu towarzyskiego ze znajomym. Kiedy chcę rozegrać mecz w UT gdy wyskoczy mi skład i  gdy kontynuuje i pojawia mi się potem tło fify. Nic dalej się nie dzieje przez krótką chwile ( powinny wyskoczyć dwa składy graczy nick itd) jest tylko tło, a potem wyskakuje, że albo przeciwnik opuścił mecz, albo że połączenie z przeciwnikiem zostało zerwane. Czasem uda mi się rozegrać mecz, ale tylko wtedy gdy przeciwnik jest "hostem", założycielem pokoju.  Jakieś pomysły? Co zrobić? Zreinstalowałem fife - nic to nie dało. 

Opublikowano

Dostawca internetu może coś robi, sprawdź swoje łącze miałem,to sam, ale po kilku dniach przeszło, to raczej nic takiego.

­

Opublikowano

Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zrobiłem to już na samym początku - wciąż nic. Działa to w kratkę, raz mi się uda, raz nie. 95% prób jest że nie mogę wyszukać, czasami jak odpalę fife to się uda normalnie grać ale strasznie rzadko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...