Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No super, tylko po h*j kolejny temat ? wyrażający twoją opinię na temat narodu którego jesteś częścią, na którą wszyscy mają wyjebanee -.- w dodatku nie powiedziałeś nic nowego, życzę utraty konta na mpcforum.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

ktos się niby dowiedział od beavinga z PW, że specjalnie nie dali patcha wczoraj, bo wiedzieli, że ma być w nocy minipatch ale czy to prawda

Tutaj nikt nie ma kontaktu na adminami. Wszystkie informacje to urojenia.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Tutaj nikt nie ma kontaktu na adminami. Wszystkie informacje to urojenia.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A co to za problem mieć "kontakt" z Joduskame / iMehem / etc.?

To też są ludzie...

Rozumiem jeszcze problem ze skontaktowaniem się ze Spudgym... bo grubas rozmawia tylko z $$$, ale z nimi?

Z Hondą także nie ma problemu.

eSwH2k3.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A co to za problem mieć "kontakt" z Joduskame / iMehem / etc.?

To też są ludzie...

Rozumiem jeszcze problem ze skontaktowaniem się ze Spudgym... bo grubas rozmawia tylko z $$$, ale z nimi?

Z Hondą także nie ma problemu.

Pokaż mi tutaj sensowną informcję wiekszość to fake. Nie mówie tutaj o shoutboxie. A oni mają tyle spamu, że CI nie odpiszą :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

po przejrzeniu zawartosci tego tematu przypomnial mi sie incydent do ktorego doszlo na poznanskich targach miedzynarodowych w ktorych jeden z moich graczy mial problem z myszka, nastapila w niej awaria a on byl w trakcie waznego starcia ktore decydowalo o tym kto przejdzie do finalow, w momencie uszkodzenia na jego stanowisku zapalila sie czerwona lampka a do pomocy przyszedl jeden z pracownikow. Cala wymiana sprzetu trwala moze 2 minuty i po tym czasie moj zawodnik mogl powrocic do dalszej gry.

Zapytacie jaki to ma zwiazek z leaguesharpem, a no taki, ze mamy tu do czyneinia z kilkudziesiecioma tysiacami graczy, ktorzy sa pozostawieni na pastwe losu, bez mozliwosci jakiejkolwiek rozgrywki. LEaguesharp nie dziala juz od jakiegos czasu paralizujac tym samym cale esportowe community. Mam nadzieje, ze wlasciciel tej aplikacji pojdzie po rozum do glowy i zatrudni wiecej osob ktore moglyby znaczaco przyspieszyc naprawe.

^_^

Opublikowano

Co ma Pou do L#? Będzie update, to będzie. Pisanie X tematów nie pomoże. Trzeba czekać.

Temat nie wnosi nic sensownego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...