Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na rozłączane mecze

Ranki94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)
Z góry utwierdzam że nie ryzykujesz niczym, nie możesz stać się ofiarą oszustwa. Robie to tylko i wyłącznie z mojej własnej nie przymuszonej woli.

Wiem jak uciążliwe i denerwujące jest dotychczasowe granie, sam straciłem ochotę na grę do chwili aż się nie  dowiedziałem od znajomego, że istnieje na to sposób.

Jest to dość cenna informacja i mile widziana była by jakaś rekompensata w postaci coinsów :P

Domyślam się, że też Ci było trudno chociażby utrzymać się w  lidze i utrzymać skład jednocześnie nie zarabiając na niego, a gdzie dopiero na uzbieranie jakiejś większej kwoty.
Twierdzę że będziesz zadowolony ze swobodnego grania w FUTA :)

Tak więc przechodząc do sedna sprawy:
Najpierw wyjaśnie co zrobić z tym komunikatem o niedostępnych serwerach, tak aby się nie wyświetlały i żeby nie  wyrzucało z gry. Po jakimś tam czasie jeżeli stwierdzisz, że pomogłem i wszystko jest w  porządku, nie wyrzuca  z gry, to fajnie by było jakbyś się ze mną skontaktowali i jakąś chociaż  drobną darowizną mnie obdarzył xD
JAK TO ZROBIĆ? Jest to bardzo banalne, bynajmniej mi się tak wydaję.
Czyli:
Uruchamiasz orgina, następnie fifę i czekasz aż fifa się załaduje, gdy będziesz już w menu to minimalizujesz grę (np.  alt+tab) i ustawiasz w orginie tryb offline (znajduje się on w głównym menu w górnym lewym rogu, klikasz na napis  "orgin", następnie klikasz "tryb offline" i gotowe). Gdy już to zrobisz wchodzisz ponownie do fify nie wyłączając jej  i od tego czasu wszystko powinno być w porządku i działać jak należy. Należy również pamiętać, że podczas  restartowania fify także należy tą czynność powtórzyć, czyli włączasz tryb online, następnie odpalasz fifę i po  zminimalizowaniu włączasz dopiero tryb offline ;)

Myślę że dość przejrzyście i szczegółowo opisałem jak to zrobić.
Oczekuję że nie na marne to napisałem i się odwdzięczie za to drobną zapłatą  :)

PS: W razie jakby ktoś się chcial odwdzięczyć to podaje kontakt na orginie:

NIck orgin: iNseCtowsky
Pozdrawiam  :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Da się tym sposobem ominąć nałożoną na konto blokadę?

Podejrzewam że niestety działa to na troszkę innej zasadzie i nie ma takiej możliwości. Co do poradnika, sporo lania wody ale plusik :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Podejrzewam że niestety działa to na troszkę innej zasadzie i nie ma takiej możliwości. Co do poradnika, sporo lania wody ale plusik :)

Sprawdzałem i jak napisałeś, nie da się w ten sposób ominąć blokady konta.

636451494245979649038.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uważam, że wyrzucanie z gry, to wina serwerów EA. ­Moim zdaniem nie da się temu zaradzić. A co do poradnika, to nie jest za bardzo przejrzysty. Ta pogrubiona czcionka utrudnia czytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...