Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Program przestał działać

LooKHaSh

Pytanie

Opublikowano

Witam, nie wiem co poradzić więc piszę tutaj, nie jestem pewnien czy to dobry dział.

Komputer działał normalnie, wszystko elegancja francja aż do czasu jak oglądałem film online.

Film leciał, leciał aż przestał po prostu przestał. To było coś jak awaria Adobe Flash Player.

Tylko zawsze objawia się to jakimś komunikatem, errorem w tym przypadku nic, po prostu odtwarzacz padł.

Postanowiłem więc że wyłącze system, poszło gładko problem pojawił się dziś. Odpalam kompa ale widzę

że programy typu: Skype, steam, czy nawet przeglądarka nie startują z systemem ( bardziej 2 pierwsze )

Google Chrome zaczynał świrować, pierw się odpalił chodził chwilę, przestał, drugi raz wywalilo komunikat że wtyczka przestała działać i czy chcę uruchomić program ponownie i tak w kółko. Mozilla chodziła normalnie przez pierwsze kilka minut i to samo. Nagle każdy program wywalał komunikat że przestał działać, nie mogę nic

zainstalować, odinstalować. Nawet jeżeli to wirus to nie mogę pobrać antywirusa bo przeglądarka odrazu pada

nawet IE gdy już pobieranie ma się zaczynać. Za każdym razem gdy próbuje coś odpalić, coś co używa internet

wywala komunikat że program przestał działać, nie wiem co robić, nie mogę usunąć Google Chrome. Mozilla poszła ale gorzej z instalacją jakiego kolwiek programu. Ten sam błąd: Program przestał działać.

Trochę się rozpisałem, z góry dzięki za jakie kolwiek wskazówki.

Formata wolałbym omijać, ale jak mus to mus.

( Wygląda to jak zapora blokująca wszystko, bo programy odpalają się ale gdy mają się włączyć, nic się nie dzieje, w procesach są przez chwile i znikają )

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...