Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Querius_s2

Dasjo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Zapraszamy na zwykly serwer minecraft, bez pluginow, bez zasad, bez adminow!

czysty publiczny serwer minecraft.

IP : Nowe!

Querius_S2.csrv.pl

Wersja : 1.7.2

Opublikowano

Ja to bym ten temat usunął... Prezentacja 0/10, a Wam się chyba pluginów nie chciało wgrywać. Serwer bez zasad to nie serwer. 0/10

Opublikowano

nie ze nie chcialo, tylko zrobilem serwer na czas oczekiwania Querius S1 duzo naszych budowniczych chcialo serwer bez zasad i pluginow to zrobilismy taki publiczny :P

Opublikowano

Gdzie kupujecie maszyny? ;)

#Antywarn

Serwer znów padnie, jak poprzednie?

Opublikowano

Gdzie kupujecie maszyny? ;)

#Antywarn

Serwer znów padnie, jak poprzednie?

tym razem mamy budzet dzieki sieci Querius na porzadne maszyny nie jak kiedys...

tym razem serwer Querius_S1 ktory mial wyjsc jako Go-Craft zostal ulepszony w swojej jakosci oraz zabawie ktora wam sie nie znudzi

mam nadzieje tak jak i wy ze serwery nasz nie opuszcza (jest nowy wlasciciel,nowe lepsze maszyny, oraz lepsi technicy) to bedzie mega!

Opublikowano

Gram na tym czystym minecrafcie z kobietą i mimo, że nikogo nie ma przyjemnie się gra :). Przydałoby się kilku ludzi i fajnie by było jakby ten serw był na 1.8. Nowe drzwi i takie tam. Ładnie by mi to urozmaiciło budowle :)

Opublikowano

Gram na tym czystym minecrafcie z kobietą i mimo, że nikogo nie ma przyjemnie się gra :). Przydałoby się kilku ludzi i fajnie by było jakby ten serw był na 1.8. Nowe drzwi i takie tam. Ładnie by mi to urozmaiciło budowle :)

jesli takie beda wasze wymagania do umilenia wam gry to bez problemowo mozemy zamienic silnik na 1.8 na full licencji :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O to i prosze nowy serwer bez lagow bez scinek :P wersja jeszcze 1.7.2! czysty serwer minecraft!      IP --- Querius_S2.csrv.pl

Opublikowano

Witajcie chce was powiadomic o nowym IP na nowy Serwer 

IP --> Querius_S2.csrv.pl

Opublikowano

Witam, poszukuję 2-4 budowniczych którzy potrafia dobrze konstrułować oraz dekorować budynki
oraz duże projekty...

Czego oczekuje?, oczekuje od budowniczych minimum 1-3 godzinki dziennie
oraz staly dobry kontakt (jak by trzeba bylo by wejsc na serwer w trybie natychmiastowym)

Co offeruje?, offeruje zaplate za dobrze wykonana prace, oraz wynagrodzenie w postaci Vip na serwerze

Kontakt po przez Teamspeak : 188.68.238.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...