Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reflinki pomocy

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio sporo czytałem tematy o refflinkach, nie wiem co to jest nawet... Czy mógłby ktoś mi przedstawić mniej więcej o co chodzi z tymi refflinkami? Nie chciałbym wydawać kasy na RP a z tego co słyszałem to z czasem można trochę zarobić. Daje limit like oraz 5.

Opublikowano

Jak czytałeś o refflinkach to wiesz co one robią.

coxhghg.jpg

Tu masz co się dostaje za poszczególną ilość refflinków. Wiem że refy są/były sprzedawane na allegro 10zł~10Reflinków (chyba) i masz za to 975 rp czyli na pewno taniej niż wydawaj normalnie 30zł psc na przykład. Ale z tego co mi jeszcze wiadomo są one zabronione i w jakiś sposób można wyłapać Bana ale to zależy od szczęścia wiem ze dużo osób je kupuje i nic za to nie mają żadnego bana i tak przez długi czas a są takie co po 1 dniu dostaną.

Opublikowano

Jak czytałeś o refflinkach to wiesz co one robią.

coxhghg.jpg

Tu masz co się dostaje za poszczególną ilość refflinków. Wiem że refy są/były sprzedawane na allegro 10zł~10Reflinków (chyba) i masz za to 975 rp czyli na pewno taniej niż wydawaj normalnie 30zł psc na przykład. Ale z tego co mi jeszcze wiadomo są one zabronione i w jakiś sposób można wyłapać Bana ale to zależy od szczęścia wiem ze dużo osób je kupuje i nic za to nie mają żadnego bana i tak przez długi czas a są takie co po 1 dniu dostaną.

Nie wiem czy wiesz ale to już nieaktualne.

Pomocnik
Opublikowano

Możesz zrobić maks. 5 refflinków i ani jednego więcej. Dostajesz 5K IP oraz 2 skiny.

Reflinków możesz zrobić więcej, ale nie będziesz dostawał juz nagród :P

Pomocnik
Opublikowano

Ja słyszałem o troche innych refflinkach. 0.0025$ za wejscie w link. tylko ile w tym prawdy ? i na ile to jest legalne

0 prawdy według mnie ;)

Opublikowano

Reflinków możesz zrobić więcej, ale nie będziesz dostawał juz nagród :P

Po ukończeniu wszystkiego będzie dostawał zawsze jakąś tam ilość IP za każde kolejne refy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...