Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tworzyc, robic taktyki druzynowe?

mojprzyjaciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapoznaj się z mocnymi i słabymi stronami teamu i wyciągnij wnioski, ćwiczcie na mapach typu aim, obejrzyjcie akademię taktyczną Izaka, jak rzucać smoke, flash itd, film o pamięci mięśniowej, overwatche izaka bo też tłumaczy co nie co jak nie rzucać , mam nadzieję, że trochę pomogłem, może ktoś jeszcze by coś dołożył od siebie :)

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Mam pytanie jak tworzyć takie taktyki, które potem będę wprowadzać do teamu, jak się przygotować do tworzenia taktyk ?

Zobcz CS Tactics Creator, jednak chyba nie ma tam map do globala. Na początek polecam kopiować taktyki od najlepszych drużyn, aby nabrać trochę wprawy w realizowaniu ich w grze. Na początku zobacz sobie Akademie taktyczną Izaka, aby zobaczyć jak/gdzie się rzuca granaty. Potem wystarczy, że każda osoba nauczy się dwóch smołków/flashy na każdą mapę i będzie git. Warto oglądać też mecze najlepszych drużyn aby ogarnąć sposoby na eco itd.

Zapoznaj się z mocnymi i słabymi stronami teamu i wyciągnij wnioski, ćwiczcie na mapach typu aim, obejrzyjcie akademię taktyczną Izaka, jak rzucać smoke, flash itd, film o pamięci mięśniowej, overwatche izaka bo też tłumaczy co nie co jak nie rzucać , mam nadzieję, że trochę pomogłem, może ktoś jeszcze by coś dołożył od siebie  :)

Bez komentarza, przeczytałeś w ogóle jego temat ? Przecież nie wiadomo na kogo będziemy grać. No chyba, że to jest jakiś super turniej... Co ma ćwiczenie aima do taktyk w grze xD ?

Opublikowano

Taktyka jest jak zapoznasz sie z teamem i wiesz kto dobrze czym gra i w którym miejscu ( np pro 90 dluga/trup)wtedy też wiesz jak sie rostawisz

Np na dd2 warto mieć osobe która miata dobrze z awp i zostanie na respie jak pójdziecie na B, wtedy będzie patrzyć longa i mida.

Opublikowano

Zobcz CS Tactics Creator, jednak chyba nie ma tam map do globala. Na początek polecam kopiować taktyki od najlepszych drużyn, aby nabrać trochę wprawy w realizowaniu ich w grze. Na początku zobacz sobie Akademie taktyczną Izaka, aby zobaczyć jak/gdzie się rzuca granaty. Potem wystarczy, że każda osoba nauczy się dwóch smołków/flashy na każdą mapę i będzie git. Warto oglądać też mecze najlepszych drużyn aby ogarnąć sposoby na eco itd.

Co do CS Tactics Creator, znalazłem alternatywę stronkę do tworzenia taktyk na mapie http://tacnet.io/

@topic

Znacie jakieś poradniki dotyczące analizy np. jak szybko zmienić taktykę, jak z błędów przeciwnika zrobić wygraną?

Albo co mój team robi źle i jak wychwycić błędy enemy teamu ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmojprzyjaciel

Bląd enemy teamu największy jaki może być to strata gracza na początku rundy przykladowo awp na srodku jak padnie, wtedy jest chwila zeby przejsc na mida bo wtedy koles z B bedzie chcial podniesc AWP a AWP przeciwko np ak na blisko jest bezskuteczne jeśli umiesz strzelać z ak smoke na ct respa i reszta już jest łatwa... xD

Opublikowano

Bez komentarza, przeczytałeś w ogóle jego temat ? Przecież nie wiadomo na kogo będziemy grać. No chyba, że to jest jakiś super turniej... Co ma ćwiczenie aima do taktyk w grze xD ?

chodziło mi o słabe i mocne strony członków jego teamu...

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...