Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft | Pomoże ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję osoby która ma , lub dopisze do Flary 1,7,2 #antyknocka. (Lub zmniejszonego knocka). Ponieważ jak odpalam 'blink' to gdy mnie biją odkonckowywują mnie na tym lagu, albo jakiś skrypt. Nie chcę się przyrównywać tym do klocka, (sam nie popieram gry na cheatach) ale chce czasami sobie tak pocheatować.. Czekam na odp. Flare z antyknockiem lub skrypt na antyknocka można mi podesłać na

Dziękuję, mam nadzieję że ktoś pomoże.

Opublikowano

najpierw opisz co to jest,nie ma tu wrozek i nie wyczarujemy Ci nic bo jak na razie wiemy tyle ze chcesz cos dopisac do chyba jakiegos plugina

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

najpierw opisz co to jest,nie ma tu wrozek i nie wyczarujemy Ci nic bo jak na razie wiemy tyle ze chcesz cos dopisac do chyba jakiegos plugina

Chcę do CLIENTA Flara 2.5 w minecraft 1.7.2 dopisać AntyKnock. Ponieważ w tym pluginie nie ma tego Cheatu, a mi jest potrzebny do tego. :)

Mogę wyjaśnic na gg, lub skype oraz ts3.

#Antyknock to cheat, poprzez który jak ktoś nas bije mieczem odrzut 2, nas wogole nie odrzuca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...