Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane VAC bana?

Panpanda123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tydzień temu próbowałem sobie pograć na cheatach w cs:go, lecz żaden nie działał przynajmniej nie udało mi się go dobrze zainstalować. Pytanie brzmi czy mogę dostać VAC bana? używałem kilka razy Injectora i za jego pomocą używałem plików .dll i pare razy włączałem pliki .exe. Próbowałem ich w grze z botami i ani razu na serwerze online. Słyszałem że Valve banuje falami i wykrywa niektóre cheaty. Ogólnie dałem sobie spokój z dopalaczami do gry i gram normalnie tylko, że chce sobie urozmaicić grę o parę droższych skinów ale to ryzyko ich straty.  Z góry dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Obyś dostał bana ;) Nie umiesz grać, to nie graj wcale... tylko grę psujecie cheatując... A co do tematu, dowiesz się jak dostaniesz bana, albo nie ;D

Opublikowano

Zależy jakie to były cheaty, gdzie grałeś, jak bardzo były widoczne i tak dalej­.

Czytaj ze zrozumieniem.

Obyś dostał bana ;) Nie umiesz grać, to nie graj wcale... tylko grę psujecie cheatując... A co do tematu, dowiesz się jak dostaniesz bana, albo nie ;D

Wyjazd.

Witam tydzień temu próbowałem sobie pograć na cheatach w cs:go, lecz żaden nie działał przynajmniej nie udało mi się go dobrze zainstalować. Pytanie brzmi czy mogę dostać VAC bana? używałem kilka razy Injectora i za jego pomocą używałem plików .dll i pare razy włączałem pliki .exe. Próbowałem ich w grze z botami i ani razu na serwerze online. Słyszałem że Valve banuje falami i wykrywa niektóre cheaty. Ogólnie dałem sobie spokój z dopalaczami do gry i gram normalnie tylko, że chce sobie urozmaicić grę o parę droższych skinów ale to ryzyko ich straty.  Z góry dziękuje za pomoc :)

Nie dostaniesz bana.

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi, a ty płaczesz że ktoś używał cheatów. Używał to używał i na co drążyć temat. Ja szczerze mówiąc też miałem taki sam przypadek też na botach chciałem przetestować, ale było to jakieś 3-4 miesiące temu i nie wiem czy też wyłapie jakiegoś bana.

Opublikowano

Pewnie kolejny odpalony  xD

Wchodzisz na forum gdzie sciąga się cheaty i płaczesz. Sam nie używam do cs'a hacków. Ale wchodzenie do forum z hackami i wyzywanie ludzi od smieci i cheaterów jest bezsensu.

14 lat  

Opublikowano

Wchodzisz na forum gdzie sciąga się cheaty i płaczesz. Sam nie używam do cs'a hacków. Ale wchodzenie do forum z hackami i wyzywanie ludzi od smieci i cheaterów jest bezsensu.

HEhe, to nie jest forum o hackach niedoinformowany kolego.

"MultiPlayerCommunity" gdzie tu wzmianka o hackach ? 

A co do tematu, nie dostaniesz VAC'a chyba że zaczną znowu banować falami ^^

lucyfergif.gif

Opublikowano

Skoro ci nie zadzialal to znaczy, ze jest wykrywalny przez vac i juz prawdopodobnie jestes zarejestrowqny w ich systemie

LukaSuper.png

Opublikowano

@FireShield

HEhe, to nie jest forum o hackach niedoinformowany kolego.

"MultiPlayerCommunity" gdzie tu wzmianka o hackach ? 

A co do tematu, nie dostaniesz VAC'a chyba że zaczną znowu banować falami ^^

MPC - Multi Player Cheats, MPC zmieniło na Community ale dalej jest związane z masą cheatów do gier. :)

@topic

Jeśli nie używaleś parametru -insecure to możesz dostać VAC, VAC działa nawet na botach.

Opublikowano

Kolega grał na botach  i dostał bana po jakimś czasie, więc... VAC coming ;)

Gdzie od śmiecia kogoś zwyzywałem? ;D

ps. Pozdrawiam Majkela, od którego dostałem % za off-topic, a napisałem do tematu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...