Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMX CDC

Nysharrr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam CDC i gra mi się nim przyjemnie. Z tą mobilnością losowanie do Xt nie jest przeszkodą, ma bardzo dobre działko, szybko skupia, dobra depresja, pancerza brak, ale czasem magicznie coś odbije, czołg na ogół dobry, ale wymaga umiejętności. Camo 10% i 2,5% po strzale boli i to często, lecz gra mi się nim przyjemnie. Jeden z lepszych czołgów do zarabiania.

Opublikowano

Mam CDC i gra mi się nim przyjemnie. Z tą mobilnością losowanie do Xt nie jest przeszkodą, ma bardzo dobre działko, szybko skupia, dobra depresja, pancerza brak, ale czasem magicznie coś odbije, czołg na ogół dobry, ale wymaga umiejętności. Camo 10% i 2,5% po strzale boli i to często, lecz gra mi się nim przyjemnie. Jeden z lepszych czołgów do zarabiania.

Dzięki - kupie go :)

graphic.png

Opublikowano

Również polecam IS'a-6, bo ostatnio gra mi się nim przyjemnie. Dobry pancerz, świetne działko, mobilnośc i losowanie do IX.t

Opublikowano

Również polecam IS'a-6, bo ostatnio gra mi się nim przyjemnie. Dobry pancerz, świetne działko, mobilnośc i losowanie do IX.t

Chyba następnym czołgiem po AMX CDC, będzie on - dzięki :)

graphic.png

Opublikowano

Mam i CDC i is-6. 2 różne style gry, jednak przyjemniej gra mi się cdc, ze względu na styl gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...