Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Report

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jak nie jest oficjalny to jak reporty do nexona trafiają?

Program zwyczajnie generuje potrzebne informacje do reportu (po wcześniejszym zaznaczeniu i wpisaniu w okienkach), uploaduje screeny/filmiki na imgur/yt, sprawdza czy gracz się zgadza, przy wysyłaniu jeśli gracz ma na sobie reporty to Ci wyświetli listę by można było sobie w nie wejść, no i wiadomo będąc zalogowanym do programu automatycznie tworzy temat w odpowiedniej sekcji na forum nexona pod Twoim forumowym nickiem. A reszta to jak wiadomo standard, czyli sobie gm sprawdza temaciki i wymierza sprawiedliwość.

Ręcznie to by zeszło w cholerkę, a tak 50 graczy reportujesz sobie w te 30min :D

Opublikowano

program publikuje posty na forum i admini je rozpatrzają

Program zwyczajnie generuje potrzebne informacje do reportu (po wcześniejszym zaznaczeniu i wpisaniu w okienkach), uploaduje screeny/filmiki na imgur/yt, sprawdza czy gracz się zgadza, przy wysyłaniu jeśli gracz ma na sobie reporty to Ci wyświetli listę by można było sobie w nie wejść, no i wiadomo będąc zalogowanym do programu automatycznie tworzy temat w odpowiedniej sekcji na forum nexona pod Twoim forumowym nickiem. A reszta to jak wiadomo standard, czyli sobie gm sprawdza temaciki i wymierza sprawiedliwość.

Ręcznie to by zeszło w cholerkę, a tak 50 graczy reportujesz sobie w te 30min :D

wyskoczył mi błąd,można go odpalić czy coś się stanie?

post-726415-0-30049700-1426586349_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

wyskoczył mi błąd,można go odpalić czy coś się stanie?

Ściągnij wersję portable to nie będzie problemów

Opublikowano

Ten LITE

program publikuje posty na forum i admini je rozpatrzają

wyskakuje nowy błąd jak już wszystko wpisze i daje wyślij ;/

post-726415-0-63937300-1426616098_thumb.jpg

Opublikowano

wyskakuje mi ten błąd co wyżej jest i nwm co zrobić z tym

Dlatego właśnie wcześniej zaproponowano Ci pobrać Lite. Mi tylko na Lite nie wyskakuje taki błąd..

Opublikowano

Dlatego właśnie wcześniej zaproponowano Ci pobrać Lite. Mi tylko na Lite nie wyskakuje taki błąd..

nie działa żaden z 3 tych plików,ta pełna instalka to wszystko robi ok nawet kod z obrazka działa,a potem wyskakuje błąd i lipa ;/

Opublikowano

tez mi nie dziala ;/

mi ze wszystkich 3 w żaden sposób się nie da wysłać bo na końcu errory wyskakują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...