Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria? czy warto?

Minemax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem trochę ograniczyć sie w grze "minecraft" i zacząć pograć w metina. Dzisiaj założyłem konto na Invoria S1. Powiedzcie mi warto tam grać? Czy może zmienić priva półki tam nic nie osiągnąłem 

Opublikowano

S1 już odchodzi w przeszłość. Lepiej zacznij na S2.

Więcej ludzi gra i wydaje mi się, że więcej nowości wychodzi na S2, ale nie jestem pewien.

Opublikowano

warto grać. Invoria solidna forma serwer s1 trzyma się już dłuższy czas i nie ma żadnych większych problemów.

s2 podobnie. Stabilny, zadbanyy, grywalny polecam!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Szczerze, invoria jest dość fajnym serwerem, ale dodatki masa dodatków które wprowadzili moim zdaniem pogorszyli serwer

Opublikowano

Jak dla mnie owe dodatki właśnie podciągają serwer, lepsza rozgrywka. Czasami odejście od normy jest ciekawe - więcej możliwości. 

Także warto grać. 

~ ~

Opublikowano

Nie warto, serwer to syf w dodatku jedna gildia ma navi

Udowodnij, że ma navi :) sam też moge napisać że mam navi full eq ze moge miec co chce.

Skoro mówisz że nie warto, że serwer to syf i że gildia ma navi to powiedz jaka gildia i dlaczego tak sądzisz o tym serwerze :D

Opublikowano

Serwer jest dobry, chociaz nie do końca przemyslane ulepszanie na 220lv i coraz więcej ludzi konczy tam gre (sam osobiście też skończyłem)

Lecz ogolnie serwer godny uwagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...