Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam sponsora/Hostera] Pod Publiczny Serwer TeamSpeak3

kamil133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na początek chciałbym napisać kogo poszukuje, więc poszukuje Sponsora na zasponsorowanie VPS (1-2 GB ram), na tym VPS chciałbym postawić Serwer TeamSpeak3 Publiczny, 512 slotów na początek, Licencja Non-Profit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~  Oferuje  ~~~~

- Miłą Atmosferę oraz Administrację

- Zrobione Boty na TS3

- MusicBOT.

- Profesjonalnie zrobione rangi oraz permisje.

~~~~ Wymagam ~~~~

- Zaangażowania do pracy

- Ogarnięcia tematu

- Dużo wolnego czasu

- Chęci do stworzenia czegoś dobrego

Kontakt do Mnie:

GG:    |    36812758 

PW:   |  MPCForum

Opublikowano

Serdecznie polecam tego użytkownika, jest ogarnięty oraz dużo oferuje + miałem okazję z nim kiedyś współpracować.

Opublikowano

Serdecznie polecam tego użytkownika, jest ogarnięty oraz dużo oferuje + miałem okazję z nim kiedyś współpracować.

Dziękuje za miłą opinie i myślę że kiedyś znów podejmiemy współprace :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

jakie boty oferujesz?

od sponsora oczekujesz dużo wolnego czasu? to on ci sponsoruje maszyne czy zaperdziela za Was na serwerze?

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...