Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL od Finna crashuje grę. Co robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie działa mi bol od finna bo jak odpalam najpierw hijackera i bola, a potem lola to w ekranie ładowania zwykle crashuje się zanim dojdzie do 100%, a czasami dochodzi i też się crashuje. Spróbowałem też odpalić najpierw lola a potem hijackera i bola, i wtedy lol się scrashował i wyskoczyła informacja ,,Got bugsplat with script Unknown at function PositiveBuffStack6'', lecz po ponownym takim uruchamianiu było ,,at function .'' Ktoś wie o co tu chodzi i mógłby mi pomóc?

Opublikowano

Wyjeb to gówno i kup VIPa. BoL od Finna jest w c**j pobugowany.

może i pobugowany, ale nie będę wydawał kasy na coś co można mieć za darmo. skoro innym działa to dlaczego mi nie działa?

Opublikowano

Cześć może ktoś mi powiedzieć o co chodzi zarejestrowałem się na stronie nulled i pisze mi Sorry, you don't have permission for that!

[#1001]

You are not allowed to visit this community.

Need Help?

Our help documentationarrow-10x10.png
    Contact the community administrator

wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

Witam. Nie działa mi bol od finna bo jak odpalam najpierw hijackera i bola, a potem lola to w ekranie ładowania zwykle crashuje się zanim dojdzie do 100%, a czasami dochodzi i też się crashuje. Spróbowałem też odpalić najpierw lola a potem hijackera i bola, i wtedy lol się scrashował i wyskoczyła informacja ,,Got bugsplat with script Unknown at function PositiveBuffStack6'', lecz po ponownym takim uruchamianiu było ,,at function .'' Ktoś wie o co tu chodzi i mógłby mi pomóc?

Usuń pliki z C:\Windows\System32\drivers\etc powinno pomóc.

Opublikowano

Usuń pliki z C:\Windows\System32\drivers\etc powinno pomóc.

zrobiłem tak i nadal nie działa, nadal takie same crashe. dodam że przed chwilą w jednym customie zadziałał mi bol i skrypt do cassio. uruchomiłem go wtedy w trakcie ekranu ładowania gdy hijacker był już włączony. jednak kolejne próby takiego odpalania dawały znowu ten sam crash. już naprawdę nie wiem co tu sie dzieje że mam takie błędy.

Opublikowano

Cześć może ktoś mi powiedzieć o co chodzi zarejestrowałem się na stronie nulled i pisze mi Sorry, you don't have permission for that!

[#1001]

You are not allowed to visit this community.

Need Help?

Our help documentationarrow-10x10.png

Contact the community administrator

wiecie jak to naprawić ?

#1001 = Ban permanentny. Przynajmniej tak jest na MPC i pewnie tak jest też defaultowo na IPB, choć ja się nie tym nie znam.

Opublikowano

Ja miałem to samo lecz mi przy crashu pisze:  BAD CONFIG!!!

I mi też raz działał skrypt do ryze a potem znów only crashe ;c

też miałem bad config gdy wyłączyłem hijackera, zostawiłem bola i włączyłem lola. c*****e jest to że próbowałem już wszystkich możliwych sposobów na uruchomienie i przy każdym z nich był inny błąd.

Opublikowano

#1001 = Ban permanentny. Przynajmniej tak jest na MPC i pewnie tak jest też defaultowo na IPB, choć ja się nie tym nie znam.

Dobre :D Koleś po prostu e-maila nie potwierdził :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...