Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem] ChwastZabójca

ChwastZabójca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam na imię Marcin i mam lat 20. Bawię się w komunikatory głosowe ts3 od paru dobrych lat. Oferuje swoją pomoc nie z strony technicznej chociaż jak by ktoś chciał to też zajmuję się. Jestem ogarniętym człowiekiem jak trzeba krzyknąć to krzyknę więc potrafię ogarnąć każdego usera oraz serwer ts3. Jestem kreatywny i mam wiele ciekawych pomysłów dotyczących wyglądu jak i sposobu korzystania z serwera.  Kto był by zainteresowany to możemy się zgadać na ts3 bądź gg. Myślę że można mi zaufać.

Opublikowano

0 informacji o umiejętnościach, co gwarantujesz (100%?), permisje, boty, linux? Opisz bardziej szczegółowo bo narazie to widać na jednego wielkiego fake

Opublikowano

Bardziej kłaniam się na range admiinistratora,opiekuna. A jeżeli ci chodzi o stanowisko technik, to owszem też się zajmuje techniką lecz to jest praca (zjebalo się ? to napraw) t.z.w murzyna. Jeśli ci chodzi o umiejętnosci:  100% permisje wszystkiego typu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...