Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtualmt2 - opinie na temat serwera

yamsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać to jeden z najstarszych polskich priv serwerów.

ale słyszałem że po serwerze lata lewe eq z navi dla starej gwardii :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer jest spoko chociaż chłopaki z virtuala tak serio to gówno umieją i wszystko co tam jest to im zrobił tenma xD. I pomijąć ten włam który był w 2013 roku to serwer spoko. Dużo osób łatwo zacząc, dużo sposób na zarobek.

Opublikowano

Pograłbym, gdyby wyszedł s2  xD. Ceny w sklepikach bardzo odstraszają nowych graczy, nawet tych co wracają po latach, czyli np mnie  :P. Jak znasz fajny sposób na wybicie się, to graj, bo serwer naprawdę jest fajny.  :D

19467097221922474557.png

Opublikowano

Serwer jest spoko chociaż chłopaki z virtuala tak serio to gówno umieją i wszystko co tam jest to im zrobił tenma xD. I pomijąć ten włam który był w 2013 roku to serwer spoko. Dużo osób łatwo zacząc, dużo sposób na zarobek.

Jaki włam? Pomyliłes serwery, bo na virtualu żadnego włamu nie było. Kolejna sprawa, adminowi w aktualizacjach pomaga Sacrize, także daruj sobie informacje wyssane z palca.

Opłaca się grać to jeden z najstarszych polskich priv serwerów.

ale słyszałem że po serwerze lata lewe eq z navi dla starej gwardii :)

Kolejna osoba, która nigdy nie grała na serwerze ale wszystko wie najlepiej, d

o navi nie ma dostępu żaden gm. Napisać bzdury jest łatwo ale gorzej z argumentacją popartą dowodami. Mam rację? 

przekrety jak sam skurwysyn z dnia na dzien jakies nowe dowody wychodza odradzam ten serwer

Wyślij kilka i poinformuj nas, bo mimo tego, ze gram 2 lata o zadnych nie słyszałem. 

Pozwolę sobie na mala dygresję. Co słychać u tej narkomanki Zolki? Zyje jeszcze czy zaćpala sie na śmierc? 

Srij9JT.png

Opublikowano

Jaki włam? Pomyliłes serwery, bo na virtualu żadnego włamu nie było. Kolejna sprawa, adminowi w aktualizacjach pomaga Sacrize, także daruj sobie informacje wyssane z palca.

Kolejna osoba, która nigdy nie grała na serwerze ale wszystko wie najlepiej, d

o navi nie ma dostępu żaden gm. Napisać bzdury jest łatwo ale gorzej z argumentacją popartą dowodami. Mam rację? 

Wyślij kilka i poinformuj nas, bo mimo tego, ze gram 2 lata o zadnych nie słyszałem. 

Pozwolę sobie na mala dygresję. Co słychać u tej narkomanki Zolki? Zyje jeszcze czy zaćpala sie na śmierc? 

Gówno wiesz a sie odzywasz od kiedy grasz na virtualu ?

Opublikowano

Zgadza się, że Tenma robi aktualizacje dla Virtual, ale czy to jakiś problem? :)

Nie tylko mówie ;P

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, bo widze ze masz z tym problem.

Pytam dokładnie od kiedy równe 2 lata ? czyli od 18/03/2013?

Opublikowano

Jak chcesz zaczac tam i chcesz sie szybko wybic to lepiej wymienic sobie eq z innego serva;v a co do opinii to jak kazdy server + maja za to ze po tylu latach jeszcze admini sie servem interesuja nie ma jak na pandorze

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Virtual jest starym serwerem.Grając jeszcze w 2013 dla funu nie szukając z kolegą zbytnich sposobów na zarobek włożyliśmy 2 stówki w is'a a wyciągnęliśmy 3x tyle.

Nothing.

Opublikowano

Polecam Serwer VirtualMt2 ale nasz team niedługo zaprezentuje serwer o niebo lepszy :P

Pozdrawiamy Administaracja KasMt2

Polecam Serwer VirtualMt2 ale nasz team niedługo zaprezentuje serwer o niebo lepszy :P

Pozdrawiamy Administaracja KasMt2

4837614269301211360122.png

Opublikowano

Jak dla mnie jeden z najlepszych serwer-ów jakie teraz są . Miła atmosfera, wspaniali ludzie no i ogarnieta administraja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...