Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kupić tablet?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum chciałbym abyście mi zaproponowali tablet do 800 zł gdyż narazie większego budżetu nie posiadam chociaż żeby można było wybierać z 5 modeli jeśli ktoś znajdzie to będę wdzięczny moje wymagania to 

Windows 8.1 lub android obojętne aby była dobra płynność nie zacinał się w grach głownie  i miał dobre kąty widzenia a także wyświetlacz wyraźny wymiary najlepiej 7,8 cali lub 10 mile widziany 1gb ram i 4 rdzenie lub 2 ale lepsze albo procesor z intel atom . Głównie to ma być tablet do grania znaczy żeby płynnie działały przynjamniej na medium asphalt 8 real racing 4 czy modern combat 5 na wyzszych jak beda male lagi nic sie nie stanie zeby mial tez funkcje usb otg to znaczy podlaczyc pada nie potrzebny mi jest 3g bateria nie musi dlugo trzymac

Rozumiem że ktoś napisze że do gier to nvidia shield czy coś innego galaxy tab s ale mi chodzi konkretnie o tą półkę cenową do 800 i jeszcze 1 rzecz aby tablet się nie rysował i potrzymał mi z 2 lata ponieważ już raz zakupiłem za 300 zł mante jakas i juz jest słaby po pol roku wiec zalezy mi na długim uzytkowaniu. Bede bardzo wdzieczny za propozycje i dam like nie musi być z allegro inne sklepy mile widziane 

P.S Jeśli zły dział to przepraszam proszę o przeniesienie w razie konieczności

Opublikowano

coś innego gdyż ten tablet cięzko kupic w tej cenie 800 zł i na allegro jest malo ofert z ta generacja 2013 jakies inne propozycje poprosze jak najszybciej ogolnie na wyjazd za granice potrzebny jak wspomnialem wyzej filmy gierki 3g

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...