Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leaguesharp podsumowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy leaguehsarp będzie płatny, póki co nikt tego nie wie nawet Jodus wiec nie będę spekulował co jest za a co przeciw.

Ale chciałbym przejść do relacji kilku dni wstecz.

Zachód (Ta kraina gdzie żyją nieskazitelni bogowie cebulactwa.)

1. Ok będzie paid zapłacimy, spoko.

2, Poczekamy na crack (PRZECIEŻ NA ZACHODZIE NIKT NIE HACKUJE TAM KAŻDY JEST SPRAWIEDLIWY I WSPANIAŁY!!!)

4. ok, k***a wolałem darmowe ale przeżyje.

5. Ide na bola

Reakcje Polactwa.

1. JEEEE MNIEJ CEBULEK SUPER MNIEJ CEBUL, JA POCZEKAM NA CRACK ALE BĘDZIE MNIEJ NOOBOW CEBUL SUPER MNIEJ CEBULAKÓW.

2. (jedyna słuszna) Ja jestem w stanie wydać 10E na sharpa, nie obchodzi mnie inni ja używam, chce to kupuje, nie chce to nie, reszta mnie nie obchodzi.

3. BOL LEPSZY BOOL!!

4. NIE BĘDĘ PŁACIŁ ZA BANA, NIE BĘDĘ, NIE

5. MAM NADZIEJE ZA SHARP BĘDZIE PŁATNY!31!#!!11!

6. LOL PACZCIE MAM JUŻ SZHARPA PACZCIE TO SCREEN JEST UPDATE PACZCIE SKREEN JAK UŻYWAM SZARPA

ALE JESTE ZABAWNY xD HAHAHA

7. 10 EURO LOL CHCE PLACIC 20-30-100-1000-4000 MNIE STAĆ WAS NIE TO GROSZ DAM 100000 ŻEBY MNIEJ CEBUL BYŁO

STAĆ MNIE NA BUTY ZA KILKA TYSIENCY MOGĘ SE POZWOLIĆ OJCIEC MA GOSPODARE TO CO JA SIĘ BĘDĘ PIERDOLIŁ

(NAJCZĘŚCIEJ TO PISZA ZWYKLI USERZY BEZ L# LOVER xD, MNIE STAĆ A PÓŹNIEJ BĘDĘ PATRZAŁ CZY NA TYM MPCFORUM JUŻ JEST CRACK!! ALE TEGO NIE POWIEM).

OK TO NA TYLE.

A  teraz wytłumaczę z czym jest problem z płatnym sharpem, a sa nim deweloperzy którzy robili wam skrypty totalnie za darmo i to oni są tymi którzy robią ten program użyteczny, część z nich zapowiedziała ze jak L# stanie się płatne to odejdą a inni powiedzieli ze jak Jodus hajs zacznie brać to ich skrypty staną się płatne i tyle.

I tu się pojawia zasadniczy problem sharp stanie się płatny ale nie będzie oferował większości opcji, skrypty staną się płatne lub nie aktualizowane.

I póki tu nie będzie porozumienia to nie widzę możliwości wprowadzenia płatnego L#sharpa.

I nasuwa się pytanie, czy L#sharp ma się stać płatny i skrypty maja kosztować więcej niż sam sharp, czy Jodus ma wciągnąć deweloperów na listę plac, czy najkorzystniej ma zostać tak jak jest.

PS: Nasze zachowanie pokazuje jakim dennym gównem jesteśmy i ze nie zasługujemy na nic od nas samych.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Hahah. Dobry typ.

Zgadzam sie, chociaz L# bedzie platny to nie ma sensu wypominac wszystkim ludziom jakie to sa cebule.

@Edit

Moze to przysporzyc sporo problemow jodusce ale w koncu znajdzie p********y sposob, zeby ciagnac wiecej hajsu z ludzi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Osobiście wolal bym zeby zostal free, wiadomo 50zl miesiecznie w kieszeni ale jak bedzie platny to zaplace bo projekt szanuje i chce mieć legalna możliwość korzystania z tego programu, tylko niech nie przesadza z cena, wd mnie 10 euro jest optymalne.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Walić to czy płatny czy nie, ważne żeby update dali bo jestem bardziej uzależniony od sharpa niż lola ;s

Kurde mam to samo xD Gram chyba tylko dlatego, że moge pograć na sharpie, inaczej dawno bym nie grał.

Opublikowano

Walić to czy płatny czy nie, ważne żeby update dali bo jestem bardziej uzależniony od sharpa niż lola ;s

ja tez tak mam wole grac z sharpem niz bez 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...