Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIP czity

MasterRankam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

==========================================================

Poszukuje hacka do cs go pałatnego  :) 

nie wiem jaki wybrać chce używać go na głównym koncie steam legit grać 

takie haksy do wyboru jak złe to dajcie inne

==========================================================

• Aimjunkies
  • SystemCheats
  • chods-cheats
  • Hexui
  • Aimware
  • Tier0
  • artificialaiming [Drogo]
  • unknown2
  • x22

===================================================

sam nie wiem jakie 

powiedzcie jaki wybrać i opiszcie dlaczego ten a nie inny

=============================================

opis przykładowy :

Wybierz ten [Przykład] bo jest dobry mało wykrywalny mało banów 

sam go używam i jest dobry do gry legit 

minusy to że cena i lagi gry

plusy to niewykrywalny i dobry do gry legit

==================================

potem leki opis np :

Game Engine:

- Source Engine

Game Version:

- Latest Version

Status:

Undetected

Coder:

Optix

====================================

Jestem nowy

==========

Opublikowano

Iniuria - uzywalem kiedys, detekcja raz na 3 miesiace, ma wszystko, co potrzeba, kosztuje jakies 15 euro.

Unity cheats - uzywam obecnie, dobry cheat, bardzo latwe injectowanie , nie trzeba szperac w biosach etc. czeste update, jeszcze nie slyszalem o detekcji tego czitsa;p

jak chcesz sie dowiedziec wiecej to odwiedz ich fora i popytaj, ale ja polecam unity

btw x22 i aimware detekcja raz na tydzien

Opublikowano

TRV14E W tej grze dostajesz vaca nawet jak jesteś czysty więc graj na publicznych bo tego nie unikniesz.

FREE - Nigdy

i vaca nie ma za free :P

Landiago a co powiesz o systemcheats ?

Landiago pytanie do ciebie to co powiesz 

i na  http://www.unityhacks.com/bitdefender wykrywa wirusa :/ 

ale zobacze :)

to jest ten link do unity :

http://www.unityhacks.com/  ?

EDIT:

Unity bardzo ładne i tanie ;)

THX za podanie :) ale poczytam jeszcze opinie 

I zobaczę co ludzie jeszcze napiszą :)

Opublikowano

lol jaki wirus :D

systeamcheats nie znam

tak unityhacks.com to link do strony

Opublikowano

MMaxx report że nie na temat  i nie prosiłem o opinie co mam ja robić tylko o jaki hack wybrać  i dlaczego albo jaki polecasz !

btw : moja sprawa jak gram i co robię 

Opublikowano

MMaxx report że nie na temat nie prosiłem o opinie co mam ja robić tylko o jaki hack i dlaczego

a nie opinie co ja mam zrobić zamiast tego :/

Leje na to. Brawo właśnie próbujesz zniszczyć tą grę, zamiast coś osiagnąć samemu to zachowujesz się jak gimbus.

Opublikowano

Leje na to. Brawo właśnie próbujesz zniszczyć tą grę, zamiast coś osiagnąć samemu to zachowujesz się jak gimbus.

A co, nie amsz pieniedzy na cheaty? Polaczek biedaczek

Opublikowano

MMaxx report że nie na temat  i nie prosiłem o opinie co mam ja robić tylko o jaki hack wybrać  i dlaczego albo jaki polecasz !

btw : moja sprawa jak gram i co robię 

Właściwie to tez sprawa ludzi którzy z tobą grają ^^

A co, nie amsz pieniedzy na cheaty? Polaczek biedaczek

Czyli ludzie nie czitują tylko dlatego ze nie mają pieniedzy na czity? lul

Co do tematu to polecam rezoxware.

Opublikowano

-TRV14E dlaczego bo lubię :)nie mogę  :unsure: 

-mmaxx przestani się czepiać to forum o hackach i nie tylko

nie podoba się to nie pisz nic proste czepiasz się jak dziecko ogar i tyle myślisz że jesteś dorosły jak tak hejtujesz  :mellow: 

Opublikowano

Iniuria - uzywalem kiedys, detekcja raz na 3 miesiace, ma wszystko, co potrzeba, kosztuje jakies 15 euro.

Unity cheats - uzywam obecnie, dobry cheat, bardzo latwe injectowanie , nie trzeba szperac w biosach etc. czeste update, jeszcze nie slyszalem o detekcji tego czitsa;p

jak chcesz sie dowiedziec wiecej to odwiedz ich fora i popytaj, ale ja polecam unity

btw x22 i aimware detekcja raz na tydzien

Czytałem opinie ludzi tego unity i podobno są bany  i ludzie dają ochronę 6,5/10 :( to jak to jest ? i podobno jeden dostał bana po 6days vaca :/

cytat z forum unity 

Security: 0/10
Very very very bad thing here at unityHacks. Worst thing of it if you ask me. if anyone knows league hacks from www.joduska.me you would be very pleased to be part of that...they have free league hacks and then thing I wanted to say about it... they always check RIOT anti cheats so there are almost no people banned. Here I think it was just... We got money and we do not care of our members... really bad if you ask me!

Nie dawno odpisał mi kolesi na forum unity :/
I was baned in last 30 min (insta VAC)

Dont buy hax (((

Opublikowano

taaa vac update i 90% cheatow detected sie stalo w tym czasie :D no coz trzeba czekac na update;p sam dostalem na 2 konta

Opublikowano

Landiago ty używasz unity i grasz na tym ja nigdy nie hackowałem na cs go dodaj mnie na steam to albo pogramy i się dopytam :) steam nick to tak jak na forum MasterRankam_PL 2 konta 

mówisz że update vac i że dostałeś ban na 2 konta to jak będę używać to skąd będę wiedzieć że dziś nie używać bo wykryty O_o

Opublikowano

-TRV14E dlaczego bo lubię :)nie mogę  :unsure: 

-mmaxx przestani się czepiać to forum o hackach i nie tylko

nie podoba się to nie pisz nic proste czepiasz się jak dziecko ogar i tyle myślisz że jesteś dorosły jak tak hejtujesz  :mellow: 

Dla was wszystko jest hejtem, nie ważne czy nasza wypowiedź jest krytyką, czy opinią. Będę się czepiał, bo przez takich ludzi jak ty rujnujesz tą grę. Zobacz sobie inne gry fps tj. war rock, czy crossfire. W tych strzelankach na serwerach 99% graczy to sami cziterzy, chcesz, żeby cs wyglądał tak samo? Jak tak bardzo chcesz cheatować idź pograć, w którąś z tych gier. Nazywasz mnie dzieckiem? A jaki poziom ty reprezentujesz? Skończyłeś chociaż gimnazjum? Po stylu pisowni i mentalności widzę, że chyba jeszcze nie.

Opublikowano

Dla was wszystko jest hejtem, nie ważne czy nasza wypowiedź jest krytyką, czy opinią. Będę się czepiał, bo przez takich ludzi jak ty rujnujesz tą grę. Zobacz sobie inne gry fps tj. war rock, czy crossfire. W tych strzelankach na serwerach 99% graczy to sami cziterzy, chcesz, żeby cs wyglądał tak samo? Jak tak bardzo chcesz cheatować idź pograć, w którąś z tych gier. Nazywasz mnie dzieckiem? A jaki poziom ty reprezentujesz? Skończyłeś chociaż gimnazjum? Po stylu pisowni i mentalności widzę, że chyba jeszcze nie.

Widzisz jakie to forum?

Ja uzywam od wczoraj rider-software.com i jest całkiem ok :) Napisz na PW to dam ci jakies screeny jak chcesz.

Opublikowano

btw. polecam Subtle Aim jak masz hajsik , detekcja ostatnio (jak 90% bylo wykrywalnych) proof na esea  ogolnie legit 

global elite <--

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...